Victorie detașată pentru Flacăra

Flacăra Horezu a încheiat anul cu un succes categoric, 3-0 (2-0) cu Jiul Petroșani și echipa lui Adrian Popa a urcat pe locul 4, o poziție excelentă ținând cont de lotul subțire cu care s-a abordat acest sezon. Horezenii au deschis scorul în minutul 17 prin Adi Popa, care a marcat cu capul după o centrare a lui Precup. În minutul 45, S. Preda a obținut un penalty și căpitanul Cristi Munteanu a marcat pentru 2-0. Scorul final, 3-0 a fost stabilit de juniorul  Radu Dobrescu în minutul 90. Astfel, Horezu a adunat șase jocuri consecutive fără eșec, ultima înfrângere fiind suferită în disputa cu Șelimbăr.

Ținând cont că lotul este compus în majoritate din juniori și la echipă au fost mereu restanțe financiare, antrenorul-jucător Adrian Popa este mulțumit de clasarea pe locul 4, departe de orice griji în privința retrogradării. ”Sunt mulți tineri, felicit grupul pentru rezultatele din această primă parte de sezon. Relațiile de joc s-au format, copiii prind încredere, am câștigat și acest meci important cu Jiul. Locul 4 este o poziție bună, suntem o echipă în formare, care ne propunem să crească și să ne exprimăm bine pe teren” a declarat Adrian Popa.

Flacăra: Efimie – Nuță, Cr. Munteanu, Bălan, Grosu – Ad.Popa, Nistor, Precup, R.Dinu – S. Preda, Dobrescu. Au mai jucat: Bârzichie și Turcin

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *