Vasile Cocoș: „Guvernul PNL  a scăpat de sub control situaţia”

Vasile Cocoș este de părere că Guvernul PNL a scăpat de sub control măsurile privind creşterea cazurilor de îmbolnăvire şi nu găseşte soluţii pentru a stopa acest trend ascendent. Cu 10 mii de cazuri pe zi,  orice discuţie despre alegeri este din acest moment inoportună. În opinia sa, singurele discuţii trebuie concentrate asupra pandemiei:

„Guvernul PNL  a scăpat de sub control situaţia, iar faptul că, pe data de 6 noiembrie vom intra în campanie electorală, cu siguranţă nu este o măsură care vaopri situaţia prin care trecem. Din punctul meu de vedere, orice discuţie despre alegeri este din acest moment inoportună. Singurele discuţii trebuie concentrate asupra pandemiei. Cu toţii am văzut declaraţiile premierului, care spunea că „persoanele care se îmbolnăvesc sunt de vină”. PSD a făcut un apel la Guvernul României, să ia în considerare ceea ce spun specialiştii, care avertizează că, în acest moment trebuie luate măsuri ferme pentru a stopa creşterea numărului de infectări. Printre aceste măsuri există şi limitarea deplasărilor în mijloacele de transport în comun. Potrivit declarațiilor susținute de președintele PSD, Marcel Ciolacu, aceste alegeri şi această campanie,  în plină pandemie, nu poate decât amplifica numărul de îmbolnăviri, prin urmare, alegerile ar fi trebuit amânate”, a punctat deputatul Vasile Cocoş.  

Căderea economică în contextul pandemic a provocat falimentul multor business-uri, incertitudine, pierderea locurilor de muncă şi a altor sute de mii de locuri de muncă aflate în pericol de a fi pierdute, scăderea puterii de cumpărare, contracția consumului şi un HoReCa slăbit, domeniu care a înregistrat o pierdere de peste un miliard de euro la finele lunii  septembrie 2020, toate acestea ducând la un șoc economic major pentru România.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *