PNL în campanie: promovăm inițiativele cetățenilor

În data de 19.11.2020 domnul profesor Cristian Buican, candidatul PNL în circumscripția Vâlcea, pentru Camera Deputaților, însoțit de câteva persoane din stafful de campanie, s-a întâlnit cu cetățenii din comunele: Pesceana, Glăvile, Amărăști, Orlești și Scundu. În discuțiile care au avut loc – uneori în prezența primarilor sau a unor consilieri locali – cetățenii au menționat problemele cu care se confruntă și au solicitat candidatului să-și precizeze pozițiile față de acestea și să se angajeze că va sprijini adoptarea acelor politici publice menite să rezolve aceste probleme. 

Problemele menționate cel mai des sunt cele care privesc starea sistemului de sănătate și combaterea pandemiei, educația (în special infrastructura școlară) și protecția categoriilor defavorizate. De asemenea, cetățenii au atras atenția asupra necesității îmbunătățirii infrastructurii rutiere, necesității de a asigura desfacerea produselor locale și îmbunătățirea nivelului de viață al pensionarilor. Cu accente diferite, acestea au fost principalele teme aduse în atenția candidațiilor PNL și în prima parte a campaniei electorale. Candidații noștri au precizat toate împrejurările care sunt principalele direcții de acțiune din programul PNL, așa cum este el operaționalizat pentru județul nostru și au adus clarificări, sperăm folositoare pentru votanți. 

În acest context, domnul profesor Cristian Buican, în ultimele întâlniri la care ne refeream, a insistat asupra angajamentului personal pentru realizarea autostrăzii Sibiu-Pitești și a drumului expres Râmnicu Vâlcea-Tigveni. De asemenea, candidatul a insistat pe faptul că la nivelul județului se vor face importante investiții pentru aducerea infrastructurii școlare la nivelul așteptărilor copiilor și profesorilor. 

La Pesceana, unde era zi de târg, la solicitarea cetățenilor de a se asigura în continuare funcționarea târgurilor, candidatul a dat asigurări că târgurile desfășurate în spații deschide vor putea funcționa în condiții normale. 

 

Realizat de SC INFOTOUR SRL

Comandat de Partidul Național Liberal Filiala Vâlcea

CMF 11200025

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *