Dragi vâlceni,

În plină criză economică şi sanitară, suntem puşi în situaţia de a ne prezenta într-o nouă bătălie electorală.

Vieţile oamenilor nu pot fi puse în balanţă cu absolut nimic. De aceea, comunicarea online va fi mijlocul cel mai utilizat atât de mine, cât şi de echipa noastră de parlamentari. Vom fi prezenţi ca şi până acum pe teren, la lucrările noastre, încercând cu toate puterile să facem lucrurile bine. 

Am câştigat alegerile locale cu un număr mare de voturi şi, pentru acest lucru, vă mulţumesc! Însă, nimic nu se poate realiza de unul singur.

Când am anunţat ţinta de 350 de milioane euro atrase, în următorii patru ani, în judeţul Vâlcea, ştiam pe ce mă bazez: pe o echipă puternică, pe oameni profesionişti.

Nu ascund că un Guvern care să fie conturat în jurul PSD m-ar ajuta şi mai mult. Spun asta din experienţa trecută, când am beneficiat de sprijinul Guvernelor PSD, şi în judeţul nostru au ajuns în jur de 750 de milioane de lei.

De asemenea, cred cu toată convingerea că situaţia dramatică a economiei şi criza sanitară nu mai pot fi rezolvate de actuala guvernare.

Reprezentanţii noştri din Guvern au dovedit, de-a lungul timpului, că pot repara ce strică alţii. Guvernele PSD au fost guverne care au adus creşterea economică în ultimii 20 de ani.

I-am numit pe colegii mei parlamentari „oamenii faptelor bune”. În fond, asta trebuie să facă ei prin legi iniţiative, prin comunicarea permanentă cu ministerele: ei nu trebuie să uite niciodată că sunt parte dintr-o echipă care îşi propune binele general.

Vă invit, dragi vâlceni, să ne fiţi alături şi să câştigăm, împreună şi această bătălie politică, pentru binele judeţului nostru!”, spune preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu.

Realizat de SC INFOTOUR SRL

Comandat de Partidul Social Democrat Filiala Vâlcea

CMF este 11200020

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *