Raul Nistor: ”Ne gândim la locul 2, suntem la un singur punct de el”

Flacăra Horezu a avut o primă parte a campionatului mult peste așteptări și după 10 etape este pe locul 4, la doar un punct distanță de locul 2, care duce la ”barajele” de promovare.

Cu un lot mult subțiat față de sezonul trecut, compus în majoritate din juniori, cu restanțe la jucători, Flacăra a avut în toamnă rezultate mult peste așteptări. Văzută inițial ca o echipă de partea a doua a clasamentului, Horezu și-a depășit condiția și este departe acum de orice griji, ba chiar se poate gândi la locul 2, ocupat acum de Gaz Metan II.

Căpitanul echipei din Treapt, Raul Nistor (35 ani) este și el mulțumit de primele 10 runde, echipa sa nefiind învinsă în ultimele cinci jocuri.

”A ieșit bine, ultimele meciuri au fost foarte bune pentru noi. A contat și revenirea lui Cristi Munteanu, el ne-a lipsit mult din defensivă în primele etape. În ansamblu, este bine, mai ales că sunt mulți tineri în lot. Rezultatele din acest sezon au fost influențate și de absențele jucătorilor cu Covid-19, iar la noi nu au fost mari probleme. Au fost câțiva cazuri izolate, suntem un lot restrâns și din fericire ne-am ferit de virus, am fost responsabili și ne-am protejat. Suntem puțini, 19-20 jucători, dacă mai apar accidentări sau absențe de la Covid-19, este foarte greu să mai alcătuiești o echipă competitivă”.

Profesor de sport, Raul Nistor speră ca lotul să fie întărit și echipa sa să atace locul 2. ”Sper să mai vină băieți, să completăm lotul. De ce să nu tragem la locul 2,  dacă tot suntem la un singur punct? Eu ajut cât pot, dacă e nevoie de mine intru pe teren, dar nu mai sunt la prima tinerețe. Dacă faci 2-3 rezultate bune, poți urca mult în clasament, dacă ai 2-3 sincope, te duci în jos”.

Clubul Flacăra are de multă vreme două luni restanțe la jucători, dar poate ajunge pe zero, dacă Consiliul Județean va aproba în perioada următoare suma promisă pentru echipă.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *