Preşedintele PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican – candidatul PNL pentru Camera Deputaţilor

Cristian Buican, printre cei mai activi deputaţi din Parlamentul României

Cu o carieră politică de succes, Cristian Buican, preşedintele PNL Vâlcea, candidat PNL pentru Camera Deputaţilor este un veteran al politicii şi unul dintre cei mai experimentaţi parlamentari vâlceni care şi-a articulat de fiecare dată principiile şi ideile în diverse dispute politice cu doza necesară de curaj, ambiţie şi determinare.

Membru al Partidului Naţional Liberal de peste 20 de ani, partid din care nu a migrat niciodată, şi unul dintre cei mai activi deputaţi din Parlamentul României, situându-se de fiecare dată în top 10, cu cele mai multe declaraţii politice susţinute în plenul Camerei Deputaţilor, candidatul PNL pe primul loc la Camera Deputaţilor este un candidat redutabil pentru adversarii săi politici.

Prin intermediul numeroaselor declaraţii politice, deputatul Cristian Buican a ridicat o serie de probleme în plenul Camerei Deputaţilor, atât de interes general cât şi de interes local şi judeţean. Astfel, deputatul vâlcean a avut în acest mandat 7 declaraţii politice depuse în scris, a luat cuvântul de 61 de ori în 46 de şedinţe ale Biroului Permanent al Camerei la care a fost prezent şi de 24 de ori în şedinţele de plen ale camerei, având şi 60 de propuneri legislative iniţiate, dintre care 11 au devenit legi, fiind promulgate.

Cristian Buican este membru al Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor, iar din septembrie 2012 este secretar al Camerei Deputaţilor.

Pe scena politică, cariera liderului liberalilor vâlceni, Cristian Buican, nu a fost însă simplă şi nici lipsită de dispute, având de fiecare dată forţa de a se implica în numeroase teme privind economia, creşterea şomajului şi temerile privind viitorul acestui judeţ.

Cristian Buican, spune că sunt lucruri pe care le-ar putea realiza mult mai bine în Parlamentul României dacă vâlcenii aleg pe 6 decembrie 2020 candidaţii PNL, fiindcă sunt profesionişti în domeniile lor, iar România poate avea astfel garanţia unui viitor mai bun.

Candidaţii PNL Vâlcea pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020, au ca obiectiv promovarea priorităţile cetăţenilor, care figurează atât în programul partidului, cât şi în programul de guvernare al PNL.

Cristian Buican: „Proiectele de infrastructură pe care le susţin vor deschide judeţul nostru către investitori şi noi oportunităţi”

„România este pe ultimul loc din Uniunea Europeană în ceea ce priveşte calitatea drumurilor şi eficienţa transportului, pentru toate tipurile de transport, iar acest lucru are un impact direct în dezvoltarea ţării. Pentru a avea o economie sănătoasă în judeţul Vâlcea avem nevoie de drumul expres Tigveni – Râmnicu Vâlcea şi de Autostrada Sibiu – Piteşti. A fost o mare greşeală în trecut, atunci când a fost scoasă din proiectul autostrăzii Piteşti – Sibiu secţiunea 6, respectiv legătura dintre A1 – Râmnicu Vâlcea, dar în urma demersurilor şi discuţiilor avute cu premierul Ludovic Orban, cât şi cu ministrul Transporturilor, Lucian Bode, Guvernul PNL şi-a asumat construirea drumului expres Tigveni – Râmnicu Vâlcea. Aceste două investiţii noi, cât şi modernizarea drumului DN65C Craiova – Bălceşti sunt proiecte de infrastructură pe care le susţin, şi care vor deschide judeţul nostru către investitori şi noi oportunităţi”, afirmă preşedintele PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican, candidatul PNL pentru Camera Deputaţilor. În plus, la propunerea preşedintelui PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican, toţi cei care au venituri mai mici de 800 de lei vor beneficia de ajutor pentru încălzirea locuinţei.

Realizat de SC INFOTOUR SRL

Comandat de Partidul Național Liberal Filiala Vâlcea

CMF 11200025

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *