Impact Real

Un ziar aproape de oameni
PNL Vâlcea are candidaţi redutabili

La alegerile parlamentare din acest an, PNL Vâlcea propune candidaţi redutabili pentru Senat şi Camera Deputaţilor. Prognozăm că scorul care va fi obţinut de partid de data aceasta va fi unul mult mai bun decât la alegerile trecute, iar un aport important în acest sens în are valoarea fiecărui candidat de pe listă.

Chiar dacă masa de alegători cărora li se adresează politicienii în general pare una amorfă, cumva semănând cu o meduză supradimensionată şi dispusă să înghită toate microorganismele şi informaţiile din jur, ea are totuşi capacitatea de a discerne între un candidat de valoare şi unul incompetent. La fel ca meduza, alegătorii par translucizi, aproape inexistenţi, se lasă duşi de forţa curentului, dar, la momentul potrivit, reacţionează uneori surprinzător chiar şi pentru politicieni.

La Vâlcea, PNL a înţeles că, pentru a câştiga bătălia electorală cu adversarii politici este necesar să propună oameni capabili şi realizaţi profesional pe primele locuri ale listelor de candidaţi la alegerile parlamentare, iar faptul că preşedintele PNL Vâlcea deschide lista la Camera Deputaţilor va atrage multe voturi, în special din partea comunităţilor locale conduse de primari liberali. Cristian Buican este un politician versat, a ştiut să cadă întotdeauna în picioare în disputele politice şi are meritul că, în ultimii ani, când PNL s-a aflat permanent în opoziţie a reuşit să menţină filiala de la Vâlcea închegată, păstrând şi marea majoritate a aleşilor locali.

Cal mai probabil, el va fi secondat în următorul mandat şi de Laurenţiu Cazan, a cărui pregătire juridică îl va ajuta să se integreze în timp scurt în forul legislativ naţional.

Pentru prima dată, PNL Vâlcea va fi reprezentat în Parlament de o femeie – senator. Vorbim despre Claudia Banu, unul dintre cei mai cunoscuţi notari din Râmnicu Vâlcea, şi care a obţinut performanţe deosebite la alegerile locale, după ce a muncit cât zece, ducând greul campaniei pentru alegerile locale mult mai bine decât mulţi bărbaţi liberali. Experienţa sa din domeniul juridic o recomandă ca fiind o alegere cât se poate de bună pentru a putea reprezenta cu succes judeţul Vâlcea în Senatul României. Pentru că menirea parlamentarilor este aceea de a concepe sau a îmbunătăţi legile, credem că nu se putea o alegere mai bună decât o echipă de parlamentari PNL al cărei centru de greutate este practica în domeniul juridic.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *