Reclădim  încrederea și  solidaritatea

Campania electorală a ajuns la final. Pe parcursul ei m-am întâlnit cu mulți dintre dumneavoastră, concetățenii mei; am încercat prin diferite media să vă țin la curent cu activitățile mele în această perioadă. Mi-aș dori ca ideile pe care le scriu mai jos să fie receptate de fiecare dintre dumneavoastră ca un mesaj personal, venind de la un om al locului la altul. 

Nimic nu se poate construi într-o cetate dezbinată; solidaritatea este condiția oricărei întreprinderi a unei comunități, indiferent că este o întreprindere economică, de sănătate sau educațională. Iar solidaritate fără încredere între membrii comunității nu există. Cea mai importantă formă de încredere este aceea dintre deținătorii declarației puterii, cetățenii, și reprezentanții lor, politicienii. Aceștia din urmă iau decizii. Dacă deciziile lor nu sunt benefice pentru cetățeni, atunci acei politicieni fac mai mult rău decât bine. 

În ce mă privește, am vorbit îndelung cu dumneavoastră, nu doar în această campanie; problemele pe care le aveți sunt și ale mele. De aceea vă asigur că v-am ascultat și vă voi asculta; știu ce vreți și aceleași lucruri le doresc și eu. Vreau  sănătate și educație de calitate, vreau locuri de muncă și, în general, o viață decentă. Primul meu angajament este și va fi întotdeauna față de dumneavoastră.  Eu, ca membru și președinte al organizației județene PNL Vâlcea, am și un alt angajament, acela față de ideologia național-liberală și de partidul din care fac parte; un angajament pe care îl onorez la fel ca pe acela în fața dumneavoastră. Sunt convins că aceste două angajamente ale mele, departe de a fi conflictuale, sunt armonice, funcționează foarte bine împreună, ba chiar numai împreună. Totuși, dacă vreodată, ele ar intra în coliziune, vă asigur că voi face tot ceea ce pot pentru ca partidul meu să știe să vă asculte și să vă reprezinte așa cum meritați. 

Cu aceste gânduri și cu decizia fermă de a lucra în slujba dumneavoastră, cetățenii județului Vâlcea, vă îndemn să participați la alegeri și să votați pentru Partidul Național Liberal.

Candidat PNL la Camera Deputaților, profesor Cristian Buican

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *