Ştefan Bogdan: „Proiectele mari trebuie să continue”

Gazele naturale, o certitudine pentru oraşul Băbeni

Pe lângă proiectele aflate în derulare, administraţia locală din Băbeni are în atenţie şi extinderea reţelei de gaze naturale în oraş. În acest sens, primarul Ștefan Bogdan a întocmit un proiect care vizează introducerea gazelor în tot oraşul: „Am depus proiectul pentru extinderea reţelei de gaze naturale. Sunt convins că vom reuşi să accesăm şi acest proiect. Totodată, cel de-al doilea proiect pe care intenţionăm să-l accesăm vizeazătransformarea dispensarului medical în Centru de Permanență și achiziționarea unei ambulanțe care să preia urgențele. În plan avem inclusiv înființarea unui cabinet medical la Valea Mare, punând la dispoziție o clădire în acest sens. Avem depus și un proiect pentru înființarea unui centru sportiv pentru copii și juniori. În acest sens ne dorim crearea de terenuri de antrenament și un profil sportiv la liceul din oraș, iar la Ministerul Dezvoltăriieste depus inclusiv proiectul pentru amenajarea Pieţei Centrale”, mai afirmă primarul oraşului Băbeni, Ştefan Bogdan.

Proiect pentru amenajarea uneipiețe agroalimentare

Astfel, în centrul oraşului se va construi cea mai modernă piaţă agroalimentară din judeţ, care se va amenaja pe două niveluri, cu parcare subterană.Proiectul este depus la Ministerul Dezvoltării în vederea finanţării.În noua piaţă vor fi amenajate zone distincte pentru producătorii agricoli şi pentru agenţii economici, pentru desfăşurarea unui comerţ civilizat. Vor fi amenajate zone separate pentru spaţii comerciale şi zarzavaturi, carmangerie, pescărie, produse lactate, dar şi florării: „Este unul dintre principalele proiecte pe care vreau să le realizez în acestmandat.Oraşul are nevoie de o piaţă urgent. Piaţa nu s-a realizat până acum fiindcă nu am avut teren.În acest sens am vrut să-l cumpărăm,dar am avut oprelişti din partea Consiliului Local în mandatul trecut. Piaţase va amenaja lângă Parcul Central al oraşului, unde vom achiziţiona 2 hectare de teren pentru demararea acestui proiect,dar şi pentru amenajarea unei zone de agrement.

Pentru că în acest mandat ammajoritate în Consiliului Local,proiectele vorputea prinde contur. Chiar şi liberalii au proiecte pe care vreau să le punem în aplicare, fiindcă toţi suntemîmpreună pentru băbenari. Până la urmă acesta este interesul,să mulţumim locuitorii oraşului Băbeni. Am pornit într-un nou mandat, nu mai suntem contracandidaţi, atenţia trebuie să ne-o axăm spre oraş, proiecte şi spre o bună administraţie”, a punctat primarul oraşului Băbeni, Ştefan Bogdan.

Pentru acest mandat, Ştefan Bogdan are în plan inclusiv modernizarea școlilor și realizarea unui parteneriat în vederea înființării unui program after-school pentru copii, dar şi atragerea de investitori prin punerea la dispoziție a unui teren și acordarea de facilități fiscale în vederea deschiderii unui parc industrial, pentru crearea de noi locuri de muncă. �z�W�aV�L�1�/m�y�����

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *