Viceprimarul comunei Bujoreni  rămâne, pentru următorii 4 ani, tot Octavian Trușcă

Joi, 10 decembrie 2020, alegerea viceprimarului s-a făcut, conform legii, prin vot secret, iar rezultatul final a fost de 12  la 3. Mai exact, singura propunere pentru funcţia de viceprimar al localităţii Bujoreni a fost pentru social democratul  Octavian Trușcă, ales cu 12 ”Da”. În timp ce 3 dintre consilierii prezenţi au votat „ Nu”

Acesta va continua să facă  echipă administrativă cu primarul reales, liberalul Gheorghe Gângu, urmând să continue dezvoltarea frumoasei comune.

De altfel, proiectele de investiţii continuă. O prioritate pentru acest mandat  va fi asfaltarea tuturor străzilor publice din Comuna Bujoreni, extinderea reţelei de canalizare şi apă în toată comuna, cu fonduri europene, dotarea școlilor şi grădinițelor din Bujoreni cu tehnologie digitală de ultimă generație pentru o Școală Smart.

Împreună sunt  conectaţi la problemele localităţii.Îi  așteaptă o perioadă dificilă în contextul dat de pandemie, dar și o perioadă de provocări pe termen mediu și lung cu privire la dezvoltarea localităţii.   

” Multumesc prietenului meu și primar al comunei Bujoreni, Gheorghe Gîngu, pentru încrederea pe care mi-a acordat-o acum trei ani, de a forma împreuna o echipa pentru comuna Bujoreni, și pentru susținerea necondiționată de a continua împreuna și in noua legislatura. Multumesc celor 12 consilieri locali care au apreciat munca și implicarea, optând pentru continuitate. Multumesc colegilor din Primaria Bujoreni, pentru cei 3 ani de colaborare și ma voi baza pe ei, in perioada următoare (pentru mine, sunt cei mai buni și profesioniști colegi)! Pe viitor, am convingerea ca împreuna vom face din localitatea noastră un etalon al dezvoltarii comunelor din județul Valcea”, a precizat Octavian Truşcă,

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *