Bunurile imobilele și terenurile CET Govora sunt scoase la licitație

Virgil Pîrvulescu: „Primăria Râmnicu Vâlcea trebuie să se implice, nu putem lăsa căldura orașului în mâinile unui privat, care poate să impună orice preț dorește”

Încă din primăvara acestui an, Virgil Pîrvulescu a atras atenția că sunt probleme mari la CET Govora, aflat în pragul falimentului. Cu toate acestea, la apelurile făcute de acesta organele abilitate ale judeţului, nu au luat nici o măsură la data respectivă. Astfel, în această perioadă bunurile, imobilele și terenurile CET Govora sunt scoase la licitație. Anunțul de licitație care deja a fost susținută, joi, 10.12.2020 la sediul CET Govora , a fost publicat pe site-ul oficial al societăţii.

Virgil Pîrvulescu subliniază că Primăria Râmnicu Vâlcea trebuie să se implice pentru depunerea solicitării studiului de fezabilitate pentru construirea unei centrale termice în cogenerare cât mai repede, fiindcă este imposibil să fie lăsată căldura orașului în mâinile unui privat, care poate să impună orice preț: „Încă din luna mai a acestui an am atras atenția și am declarat că există probleme foarte mari în ceea ce privește CET Govora, care se află în pragul falimentului. Atât primarul orașului, cât și partenerul său de atunci, președintele Consiliului Județean, spuneau că vorbesc prostii și că mă folosesc de acest subiect pentru a-mi face campanie electorală. Adevărul iese întotdeauna la suprafață, iar astăzi toată lumea a aflat cine a spus adevărul și cine a mințit. Astăzi bunurile, imobilele și terenurile CET Govora sunt scoase la licitație. Primăria Râmnicu Vâlcea trebuie să se implice în această licitație dintr-un motiv extrem de simplu: nu putem lăsa căldura orașului în mâinile unui privat, care poate să impună orice preț dorește. „Alianța pentru Râmnic” a depus astăzi la sediul primăriei un referat de aprobare prin care solicităm demararea unui studiu de fezabilitate pentru construirea unei centrale termice în cogenerare. Mai mult, solicităm primarului să introducă pe ordinea de zi a ședinței ordinare din această lună un proiect de hotărâre prin care Primăria să participe la licitația privind CET Govora. Locuitorii acestui oraș au nevoie de CET Govora, nu mai este timp de jocuri. Solicităm domnului primar să lase orgoliul la o parte și să facă demersurile necesare implicării la licitație. Nu mi-aș fi dorit să avem dreptate în luna mai, dar, din păcate, realitatea de astăzi ne dovedește că ne aflăm în pragul unei crize. Este timpul să acționăm acum și să ne asigurăm că râmnicenii nu rămân fără căldură”, a declarat Virgil Pîrvulescu.

Potrivit anunțului de vânzare prin licitație publică competitivă, cu strigare, cu preț în urcare se vor vinde bunuri mobile și imobile pornind de la valoarea de piață stabilită în raportul de evaluare, respectiv 8.222.948 Euro (exclusiv T.V.A.). Bunurile se vând în bloc. CET Govora SA este principalul furnizor de energie pentru societățile comerciale situate pe Platforma Industriala Sud și pentru municipiul Râmnicu Vâlcea. Dat fiind caracterul nestocabil al produselor sale: energie electrică, energie termică sub formă de abur industrial și energie termică sub formă de apă fierbinte, producția la CET Govora se realizează în flux continuu, în raport de necesarul consumatorilor. CET Govora se află pe fluxul principal al resurselor energetice către principalii furnizori de produse industriale ai județului Vâlcea.

Pachetul de active care face obiectul procedurii de vânzare prin licitație publică, competitivă, cu strigare este compus din clădiri, teren în suprafață totală de 92.882 m.p., echipamente și instalații pentru producere apă demineralizată și dedurizată, stația electrică de conexiuni de 110 kV, gospodăria de combustibili care cuprinde la rândul ei clădiri, teren în suprafață totală de 188.656 m.p. și echipamente depozit de cărbune, precum și racordul de gaze naturale din rețea – utilizare gaze SRMP Transgaz.

http://cetgovora.ro/anunturi-licitatii-sc-cet-govora-sa-ramnicu-valcea

Anunţ privind vânzarea prin licitație publica, competitiva, cu strigare, cu preț in urcare a unui pachet de active (bunuri imobile si mobile), proprietatea – CET GOVORA

Euro Insol SPRL, administrator judiciar al CET GOVORA S.A. organizează in data de 10.12.2020, ora 11:30, la sediul CET GOVORA S.A. din Municipiul Râmnicu Vâlcea, str. Industriilor nr. 1, județul Vâlcea, licitație publica, competitiva, cu strigare, cu preț in urcare, având ca obiect valorificarea unui pachet de active (bunuri mobile si imobile) pornind de la valoarea de piața stabilita in raportul de evaluare, respectiv 8.222.948 Euro (exclusiv T.V.A.)

Bunurile ce fac obiectul prezentului regulament de vânzare se vând in bloc.

Descrierea detaliata a activelor ce cuprinde denumirea bunurilor si principalele caracteristici tehnice poate fi comunicata ofertanților in urma unei solicitări formulate pe adresa de e-mail: office@euroinsol.eu si office@cetgovora.ro.

Participarea la licitație este condiționata de achiziționarea caiețelului de sarcini. Caietul de sarcini privind condițiile de participare la licitație poate fi achiziționat de la sediul CET GOVORA S.A. din Municipiul Râmnicu Vâlcea, str. Industriilor nr. 1, județul Vâlcea după plata sumei de 1.500 lei, exclusiv TVA in contul Cet Govora S.A deschis la Alpha Bank Romania S.A.– Sucursala Râmnicu Vâlcea, respectiv RO93BUCU1781215948545RON.

Prezentarea CET Govora S.A. poate fi consultata pe site-ul Euro Insul www.euroinsol.eu, pe site-ul CET Govora S.A. www.cetgovora.ro sau poate fi comunicata ofertanților in urma unei solicitări formulate pe adresa de e-mail: office@euroinsol.eu.

CET Govora SA este principalul furnizor de energie pentru societățile comerciale situate pe Platforma Industriala Sud si pentru municipiul Râmnicu Vâlcea. Dat fiind caracterul nestocabil al produselor sale: energie electrica, energie termica sub forma de abur industrial si energie termica sub forma de apa fierbinte, producția la CET Govora se realizează in flux continuu, in raport de necesarul consumatorilor. CET Govora se afla pe fluxul principal al resurselor energetice către principalii furnizori de produse industriale ai județului Vâlcea.

Pachetul de active proprietatea CET GOVORA SA ce face obiectul procedurii de vânzare prin licitație publica, competitiva, cu strigare cu preț in urcare este compus din clădiri, teren in suprafața totala de 92.882 m.p., echipamente si instalații pentru producere apa demineralizata si dedurizata, stația electrica de conexiuni de 110 kV, gospodăria de combustibili ce cuprinde la rândul ei clădiri, teren in suprafața totala de 188.656 m.p. si echipamente depozit de cărbune, precum si racordul de gaze naturale din rețea – utilizare gaze SRMP Transgaz.

Persoanele interesate pot obține informații suplimentare la telefoanele: 021/3354509 si 0724.232.957.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *