Dezvoltarea localităţii Drăgoeşti continuă

Printre obiectivele propuse pentru acest mandat, Gheorghe Melente are în plan atragerea tinerilor în comună, şi asta fiindcă Drăgoeştiul de astăzi le poate oferi utilităţile necesare pentru un trai decent. Mai mult, prin introducerea gazelor naturale va crește şi numărul investitorilor în zonă. În comuna Drăgoeşti au fost făcute investiţii majore în drumurile comunale, apă, canalizare, iluminat public şi reabilitarea şcolilor.

„În acest mandat mi-am propus atragerea de investitori pentru crearea unor surse bugetare locale noi, precum şi dezvoltarea celor existente, fără mărirea taxelor şi impozitelor contribuabililor, fie ei persoane fizice sau persoane juridice. Realizând acest deziderat vom asigura, pe de o parte, mai multe locuri de muncă, iar pe de altă parte finanţarea sustenabilă a investiţiilor necesare localității noastre.

În prezent se fac demersuri pentru înfiinţarea reţelei de gaze naturale la toate locuințele din Dragoești, apoi asfalt, apă şi canalizare până la ultima casă de pe fiecare stradă, o şcoală smart, unde toţi copiii să fie mândri că învaţă, o localitate curată, cu trotuare, locuri de joacă și spatii vezi curate”, a precizat primarul localităţii, Gheorghe Melente.

Un alt obiectiv pe care şi l-a asumat este acela de a accesa fonduri europene, precum şi fonduri de la Bugetul Național, pentru modernizarea şi dezvoltarea durabilă a comunei într-un mediu curat şi protejat.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *