Primarul Daniel Dimulescu şi viceprimarul Cristian Popa sunt Moş Crăciun pentru copiii din localitatea Mădulari

Una dintre localitățile unde Moșul va venit negreșit şi anul acesta este comuna Mădulari. Cu tolba plină ca de fiecare dată, Moș Crăciun va împărţi cadouri inclusiv celor mai mici prichindei. Dulciuri, jucării și alimente de bază sunt lucrurile pe care copiii din Mădulari le primesc cu atâta bucurie în fiecare iarnă:

„Acesta este modul prin care încercăm să aducem bucurie copiilor în preajma sărbătorilor. Eu şi viceprimarul Cristian Popa vom fi Moş Crăciun pentru copii. Anul acesta, din cauza pandemiei, vom avea un altfel de Crăciun, copiii nu vor organiza serbări, nu vom avea spectacole, toate evenimentele care se desfăşurau în preajma acestor sărbători au fost anulate. Pentru că nu vrem să uităm de taina Crăciunului, iar copii să sufere şi din această cauză vom merge în schimb la fiecare copil acasă şi le vom duce cadouri. În localitate vor primi cadouri peste 125 de copii, inclusiv nou născuţii. Ne dorim ca micuţii noştri din localitate să nu aibă nici o grijă şi să se bucure de cadourile pe care le vom dărui. Le dorim tuturor localnicilor multă sănătate, putere de muncă și să aibă parte de un An Nou plin de bucurii”, ne-a declarat Daniel Dimulescu, primarul comunei Mădulari.

Carantina parțială instituită și creșterea numărului cazurilor de COVID-19 au anulat toate proiectele Primăriei Mădulari din perioada sărbătorilor de iarnă.

La Mădulari, administraţia locală a întocmit proiectul pentru achiziţionarea tabletelor necesare copiilor din localitate pentru cursurile online

Proiectul este depus , reluat în my smis, în faza de evaluare şi în așteptarea răspunsului de o lună. Proiectul are valoarea de 250 de mii de lei şi prevede achiziţionarea unui număr de 68 de tablete, 14 laptopuri pentru profesori, 9 wifi router, 9 table interactive pentru sălile de clasă, 9 camere web de conferinţă şi un ecran de proiecţie.

Ca mulţi copii dintr-o „Românie defavorizată”, şi copiii din Mădulari au început școala fără tabletele promise cu surle și trâmbițe de guvernanți. Responsabilii au avut la dispoziție o vară şi o toamnă întreagă să le cumpere, dar n-au fost în stare să ducă la bun sfârșit procedura. A venit iarna, iar copiilor din Mădulari li s-au alocat, zilele acestea, abia 10 tablete din partea Guvernului, dintre cele 68 necesare pentru efectuarea cursurilor online. Proiectul pe care primăria l-a depus în vederea achiziţionării întregului pachet IT este în aşteptare de o lună.  

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *