Primarul oraşului Băile Olăneşti, Sorin Vasilache îl va ajuta pe Moş Crăciun  să ofere daruri tuturor copiilor din localitate

Sorin Vasilache este hotărât să nu lase pandemia să strice magia sărbătorilor de iarnă. Moș Crăciun îşi va umple sacul până la refuz cu peste 372 de cadouri pentru toți copiii din Băile Olănești.

Pentru a avea „un Crăciun cât de cât normal” şi pentru a încheia anul 2020 cât se poate de bine pentru copiii din Olăneşti, primarul Sorin Vasilache nu renunţă la darurile pe care le va oferi „micuţilor” de Moş Crăciun.

Pentru prim-gospodarul oraşului Băile Olăneşti, Sorin Vasilache, copiii reprezintă o prioritate, drept pentru care acesta investește în educația micuților ori de câte ori are ocazia: „Având în vedere situaţia pandemică și vremurile complicate în care ne aflăm, cadourile se vor împărţi respectând normele impuse, cu păstrarea distanței şi purtarea măştii. Cu părere de rău spun că anul acesta nu vom avea nicio serbare  din partea copiilor cu ocazia acestor sărbători. Cu un Crăciun atipic nu se vor putea desfășura în localitate evenimente ca în anii precedenți pandemiei. Pentru că Moșul vine şi anul acesta la toți copiii din Băile Olăneşti, Crăciunul va fi o experiență pe care fiecare copil o va trăi destul de emoționat. Iar eu, noi, administraţia locală din Băile Olăneşti suntem bucuroşi că reușim şi anul acesta să contribuim la fericirea lor”, a precizat primarul oraşului Băile Olăneşti. La Olăneşti, administrația locală condusă de primarul Sorin Vasilache investeşte în toate domeniile, de la învățământ la infrastructură, dezvoltare, sănătate și până la social şi sport însă este important să vină și cu gesturi mici, dar care înseamnă atât de mult pentru cea mai importantă categorie de cetățeni.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *