Norgaard părăsește Râmnicu Vâlcea

SCM Rm. Vâlcea a anunțat azi rezilierea contractului cu daneza Ann Grete Norgaard Osterballe (37 ani).

Extrema stângă era în cel de-al doilea sezon cu formația pregătită de Florentin Pera.

Ann Grete Norgaard Osterballe a avut mai multe motive care au determinat-o să ia această decizie, prima fiind incertitudinea financiară. „Am luat decizia grea de a părăsi Vâlcea înainte de sfârșitul sezonului. A fost un sezon foarte diferit, fără spectatori, multe zile acasă din cauza pandemiei, puține jocuri oficiale, dar incertitudinea și provocările financiare și politice din jurul clubului au reprezentat ultima picătură pentru mine”, a declarat handbalista daneză, conform paginii de Facebook a clubului vâlcean.

Norgaard a fost încântată să joace un an și jumătate la Rm. Vâlcea. ”Am fost foarte fericită să joc și să trăiesc în Rm. Vâlcea. Sezonul trecut a fost unul minunat pentru noi, iar atmosfera din arena noastră a fost tot ce am visat atunci când am ales să vin aici. A fost o plăcere să fac parte din cadrul unei echipe atât de frumoase, cu atât de multe personalități și sportive de calitate. Sper pentru colegele mele că totul se va rezolva în cel mai bun mod în următoarea perioadă”, a mai spus Ann Grete Norgaard Osterballe.

SCM Rm. Vâlcea a fost prinsă la mijloc în jocurile politice de pe plan intern. Clubul a solicitat o rectificare bugetară pentru finalul acestui an, dar aceasta a fost respinsă în Consiliul Local. Astfel, clubul riscă să nu ducă sezonul la bun în sfârșit în actuala formulă.

După plecarea danezei Ann Grete Norgaard Osterballe, SCM Rm. Vâlcea a rămas cu o singură jucătoare cu experiență pe postul de extremă stânga, Cristina Florica. Florin Pera mai are la dispoziție încă două handbaliste tinere, pe Corina Lupei și Roberta Stamin.

Clubul vâlcean reprezintă România în Liga Campionilor, unde va relua jocurile în luna ianuarie.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *