Moş Crăciun vine şi la Sălătrucel

Dorel Ancuţa: „Crăciunul este sărbătoarea sfântă a Naşterii Domnului, este perioada bucuriilor, în care dăruim şi primim colindele, urările de belşug şi căldură sufletească”

Autoritățile locale din Sălătrucel au reușit să ofere și în acest an, în preajma Crăciunului o bucurie dulce tuturor copiilor din comună. Săptămâna aceasta, primarul Dorel Ancuţa, împreună cu directorul şcolii va dărui celor 177 de copii din localitate pachete cu dulciuri. Acțiunea se va desfășura cu respectarea tuturor măsurilor sanitare impuse de pandemia cu care ne confruntăm:

„Le dăruim cadouri copiilor negreşit, cu respectarea tuturor măsurilor sanitare impuse de pandemia cu care ne confruntăm. Nu le putem lua această bucurie copiilor. Crăciunul este sărbătoarea sfântă a Naşterii Domnului, este perioada bucuriilor, în care dăruim şi primim colindele, urările de belşug şi căldură sufletească. Cadourile din partea primăriei le vom împărţi la Căminul Cultural, unde directorul şcolii îi va chema pe copii în grupuri mici, la intervale de timp, cu respectarea distanţei”, a punctat noul primar al localităţii Sălătrucel, Dorel Ancuţa.

Tablete pentru toți elevii

Primăria a alocat fonduri din bugetul local pentru achiziția de tablete pentru toți elevii și dotarea claselor cu echipamente IT

„Noi am cumpărat tablete care au conexiune la internet prin abonament pentru o perioadă de doi ani pentru toţi copii din şcoală, laptopuri, videoproiectoare, tot pachetul IT, cu bani alocaţi din bugetul local. Sperăm să ne recuperăm acești bani prin acel proiect pe care l-am depus. De la Inspectoratul Şcolar ni s-au repartizat 20 de tablete de care directorul şcolii a considerat că nu mai are nevoie şi a decis să fie direcţionate către alţi elevi care au mai multă nevoie de ele”, a afirmat primarul Dorel Ancuţa.

Primarul ne-a informat că aşteptă cu nerăbdare noile programe de finanţare în care sunt cuprinse modernizarea din punct de vedere tehnic şi reabilitarea instituţiilor de învăţământ, pentru că şcoala din localitate are nevoie de reabilitare.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *