Primarul Remus Sasu este mesagerul lui Moş Crăciun pentru toţi copiii din Ocnele Mari

În fiecare an, la Ocnele Mari se organizau spectacole tradiționale de Crăciun, la care evoluau diferite grupuri de colindători din cadrul localității, pe scena Centrului Cultural. Anul acesta Crăciunul este atipic din cauza evoluției pandemiei, iar tradiționalele spectacole organizate cu prilejul Crăciunului nu vor mai fi organizate.

Remus Sasu, primarul orașului Ocnele Mari a venit cu o idee inedită, prin care va aduce o bucurie copiilor de aici. Din economii, edilul a pregătit aproximativ 160 de pachete cu dulciuri pe care le va dărui copiilor. „Din păcate, serbările nu au mai putut fi organizate datorită situației prin care trecem. Din economiile realizate şi din sponsorizări am hotărât ca în acest an să oferim tuturor copiilor pachete cu dulciuri. Aceste pachete vor ajunge la fiecare copil cu sprijinul cadrelor didactice, cărora le mulțumim pe această cale pentru implicare. Îmi doresc ca toţi copiii să se bucure de magia sărbătorilor de iarnă şi sperăm că în anul următor vom putea relua organizarea acțiunilor cultural-artistice tradiționale”, a declarat Remus Sasu, primarul orașului Ocnele Mari.

Remus Sasu are în plan mai multe proiecte de dezvoltare a staţiunii Ocnele Mari

Pentru dezvoltarea oraşului, Remus Sasu spune că trebuie să pună la dispoziţia investitorilor climatul necesar pentru a le putea da încredere să investească la Ocnele Mari. În acest sens are în plan demararea lucrărilor la reabilitare a infrastructurii rutiere şi pietonale. În prim plan este reabilitarea drumului judeţean 650, care tranzitează stațiunea Ocnele Mari pe o porțiune de 4 kilometri, dar şi prin modernizarea trotuarelor pietonale. Remus Sasu are în plan mai multe proiecte de dezvoltare a staţiunii Ocnele Mari, prioritare fiind cele care pun în valoare localitatea, pentru a atragerea turiştii.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *