DJST Vâlcea a acordat vouchere pentru 348 sportivi

Ministerul Tineretului și Sportului, prin Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vâlcea, în baza prevederilor art. 26 alin. (4), din Ordinul Ministerului Tineretului și Sportului nr. 1199/15.09.2020, privind Normele metodologice pentru acordarea unui ajutor financiar sub formă de voucher va acorda vouchere pentru sportivi.

Programul s-a adresat copiilor născuți în perioada 01.01.2005-31.12.2014, care s-au legitimat pentru prima dată la un club sportiv deținător al certificatului de identitate sportivă emis de către Ministerul Tineretului și Sportului.

În urma informării structurilor sportive despre această oportunitate, s-au legitimat un număr de 348 de sportivi, de la atletism, fotbal, karate, șah și handbal de la 11 cluburi de pe raza județului Vâlcea, care acum în pragul sărbătorilor de iarnă, beneficiază de un voucher cu o valoare nominală de 300 de lei, cu care pot achiziționa echipament sportiv de la magazinele de profil.

Lista cu magazinele partenere se găsește pe site-ul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Vâlcea, accesând link-ul:  http://djstvalcea.ro/wp-admin/post.php?post=1508&action=edit

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *