Bucurie mare pentru cei mai mici locuitori ai comunei Frânceşti

În această perioadă, Moş Crăciun şi ajutoarele sale s-au aflat la Frânceşti, unde au adus magia sărbătorilor de iarnă pentru toţi copiii comunei, de la cei mai mici, până la cei mai mari. Nici un copil nu a fost uitat, dovadă că toţi au fost cuminţi în acest an deosebit de complicat: „După tradiţie, şi anul acesta Moş Crăciun a poposit în comuna noastră şi le-a dăruit copiilor darurile mult aşteptate. Aşa cum am promis, şi în acest mandat vom continua modernizarea localităţii. Două noi proiecte vor fi puse în aplicare, şi anume reabilitarea, modernizarea şi dotarea Şcolii Generale din satul Dezrobiţi şi reabilitarea, modernizarea şi dotarea Şcolii Generale din satul Genuneni.

Aceste investiţii sunt de o mare importanţă, întrucât şcoala este instituţia care ne pregăteşte, ne educă, este cea care ne deschide ochii către universul cunoaşterii, al lumii în care trăim, şi consider că este foarte important ca elevii din comuna noastră să înveţe în şcoli moderne. Lucrările sunt finanţate prin Compania Naţională de Investiţii”, a precizat primarul comunei Frânceşti.

Primarul Daniel Paraschiv le transmite locuitorilor comunei Frânceşti „un Crăciun fericit, cele mai bune gânduri pentru un An Nou cu sănătate şi momente frumoase alături de cei dragi!”

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *