Gheorghe Gîngu: „Le doresc tuturor cetăţenilor împliniri şi puterea de a trece peste încercările dificile, veşti şi vremuri mai bune”

Şi anul acesta a fot alocată o sumă din bugetul local pentru cadourile copiilor şi persoanelor cu dizabilităţi din Bujoreni.

Fiecare şcoală şi-a aşteptat elevii sau părinţii să ridice cadoul. Pentru persoanele care nu se pot deplasa, pachetele au fost duse acasă: „Şi anul acesta am asigurat un buget generos pentru cadourile pe care l-am dăruit copiilor şi persoanelor cu dizabilităţi din localitate. Moşul a venit înainte de Crăciun, iar cele peste 600 de cadouri care au ajuns la copii şi la personalele defavorizate au fost împărţite organizat”, a precizat primarul localităţii Bujoreni.

Primarul Gheorghe Gîngu şi-a dorit să aducă bucurie copiilor şi persoanelor cu dizabilităţi. Cu speranţa revenirii la o viaţă normală, primarul le-a transmis cetăţenilor cu ocazia sărbătorilor de iarnă un îndemn la solidaritate şi gânduri bune, împliniri şi puterea de a trece peste încercările dificile: „Crăciunul a sosit după un an greu, plin de încercări, dar l-am întâmpinat cu bucuria acestei sărbători luminate, cu liniştea timpului petrecut în familie şi mai ales cu speranţa că, în curând, ne vom putea întoarce la normalitatea vieţii de zi cu zi. Urez cetăţenilor bucurie în casă şi multă sănătate. Pentru Anul Nou le doresc tuturor cetăţenilor împliniri şi puterea de a trece peste încercările dificile, veşti şi vremuri mai bune”, afirmă primarul.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *