Moş Crăciun a venit la toţi copiii din Milcoiu

Primăria comunei Milcoiu a oferit, pe data de 24 decembrie, cadouri şi dulciuri tuturor copiilor de la unităţile de învăţământ din comună.

Primarul Daniel Muşat şi viceprimarul au fost cei care au jucat rolul de ajutoare ale Moşului, aducând bucurie pe chipurile celor mici. „Trecem printr-o perioadă dificilă dar, cu toate acestea, deşi copiilor le-a fost suspendată activitatea faţă în faţă în şcoli şi grădiniţe din cauza pandemiei, la propunerea mea, Consiliul Local a aprobat în cadrul ultimei şedinţe ca toţi copiii să primească cadou de Moş Crăciun. Am decis să facem acest gest deoarece copiii noştri merită să simtă spiritul Crăciunului prin acest gest simbolic, în această perioadă atipică atât pentru părinţi, cât şi pentru copii. Bucuria lor nu are preţ, iar această bucurie este nelipsită în fiecare an. Este un gest mic, dar contează pentru copii. Le doresc tuturor părinţilor şi copiilor sărbători de iarnă cu pace şi linişte”, a spus primarul localităţii Milcoiu.

Crăciunul este o sărbătoare aşteptată mai ales de copii, când colindele, darurile Moşului şi bradul împodobit ar trebui să nu lipsească din nici o casă. Dacă primarul Daniel Muşat a avut grijă ca şi anul acesta copiii să primească daruri de la Moş Crăciun, în luna ianuarie vor fi recompensate cuplurile de aur din localitate, dar şi elevii cu rezultate deosebite la învăţătură.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *