Toţi copiii din Stoileşti l-au întâmpinat pe Moş Crăciun

Chiar dacă anul acesta sărbătorile de iarnă sunt atipice, administraţia locală din Stoileşti a făcut tot posibilul ca Moş Crăciun să ajungă la preşcolarii şi şcolarii din comună, mai ales că la Stoileşti acest lucru a devenit o tradiţie.

Cu tolba plină de daruri, ca de fiecare dată, Moş Crăciun a împărţit cadouri cu ajutorul cadrelor didactice tuturor copiilor de la grupa mică şi până la clasa a VIII-a. „Chiar dacă vremurile nu sunt tocmai bune, am reuşit şi anul acesta să-l aducem pe Moş Crăciun, intrând cu toţii în lumea magică a sărbătorilor de iarnă şi continuând tradiţia. Aşteptăm cu încredere şi speranţă vremuri mai bune”, a precizat primarul localităţii Stoileşti, Florin Ionescu.

Moş Crăciun a ajuns la Stoileşti încărcat cu aproximativ 300 de cadouri pentru cei mai mici membri ai comunităţii. Copiii, părinţii şi cadrele didactice au intrat astfel împreună în lumea magică a sărbătorilor de iarnă.

Primarul le transmite „Sărbători Fericite” locuitorilor comunei, iar noul an să le aducă belşug în case şi sănătate: „Sfânta Sărbătoare a Crăciunului să vă găsească sănătoşi şi bucuroşi alături de cei dragi! Vă doresc un An Nou mai bun, cu mai multă speranţă şi încredere că ne va fi tuturor mai bine!”, afirmă primarul Florin Ionescu.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *