Urgențele de revelion, rezolvate de Centrul de Permanență Ostroveni

Urgențele de revelion, rezolvate de Centrul de Permanență din Ostroveni

Centrul de Permanență din Ostroveni este locul unde râmnicenii cu probleme de sănătate, de tip urgență cod „verde”, din perioada sărbătorilor de sfârșit de an, vor ajunge pentru a fi tratați. Perioada în care acest program va funcționa începe de joi, 31 decembrie la ora 20:00 și se va sfârși luni, 4 ianuarie 2021, la ora 08.00.

Cei nouă medici de familie care lucrează în cadrul Centrului, împreună cu asistenții lor, vor sta la dispoziția celor ce se confruntă cu probleme medicale mai puțin grave. Totodată, personalul Centrului va putea fi apelat pentru îndrumări de specialitate și la numărul de telefon 0350.802.422.„ a declarat Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea într-o postare pe Facebook.

Este Centrul de Permanență din Ostroveni o variantă de încredere pentru serviciile medicale?

Centrul de Permanență din Ostroveni a devenit realitate pe 30 septembrie 2019. A pornit de la ideea de degrevare a Unității de Primiri Urgențe de la Spitalul Județean care este aglomerată de numeroase urgențe minore.

În cazul în care medicii de la Centru sunt depășiți de situație, ajung înapoi la UPU Râmnicu Vâlcea, unde pacientul va fi preluat în vederea acordării de asistență de specialitate.

Medicii Centrului de Permanenţă Ostroveni nu fac consultaţii şi tratamente pentru boli cronice, nu fac consultaţii şi tratamente la domiciliu şi nu eliberează reţete compensate, bilete de trimitere gratuite sau concedii medicale.„ a scris Balanca Paul pentru Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea despre proiect.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *