Adi Popa preia Dăeștiul, Mangalagiu merge la Horezu!

Ianuarie aduce surprize pe banca a două echipe vâlcene de Liga a III-a, Viitorul Dăești și Flacăra Horezu.

Chiar dacă nu au semnat încă contractele cu noile echipe, este aproape cert că Adrian Popa va prelua Viitorul Dăești, în timp ce Gabi Mangalagiu va merge la Flacăra Horezu. Petre Gigiu este tehnicianul care a terminat turul pe banca Dăeștiului, dar nu a mai fost dorit la Viitorul.

După trei ani și jumătate, Adrian Popa se desparte de Flacăra Horezu, echipă pe care a preluat-o de la județ și a dus-o în Liga a III-a. Adi Popa a mai avut o tentativă de a renunța în octombrie 2020, însă atunci s-a răzgândit și a continuat până la finalul anului. Problemele financiare de la Horezu, care au apăsat tot anul și-au spus cuvântul, lotul echipei devenind tot mai subțire. Având mai multe oferte, Adi Popa a ales să meargă la Dăești, echipa vâlceană cea mai stabilă din punct de vedere financiar. Alături de antrenorul-jucător Adi Popa, la Dăești vor merge și Marian Deaconescu, tehnician care l-a ajutat și la Horezu și posedă licența UEFA A, dar și mijlocașul Gabi Precup. Viitorul nu stă pe roze, este doar pe locul 7, la cinci puncte de zona retrogradării, dar și la șase puncte de locul 2, care duce la locurile de baraj.

Cum Horezu are mai mult de două luni restanțe la jucători, nu sunt excluse și alte plecări din Treapt, oricare dintre jucători putând depune memoriu la Federație pentru a deveni liber de contract. Fundașul central Mihăescu, care aparține de Sporting Pitești este și el aproape de plecare, având oferte de la Liga a II-a.

Primarul din Horezu, Nicolae Sărdărescu nu avea multe soluții pe plan județean și a apelat la Gabi Mangalagiu, tehnician care a pregătit ultima dată pe Dăești. Cu restanțe financiare, cu un lot care probabil se va subția și mai mult față de tur, Gabi Mangalagiu nu va avea o misiune ușoară și va avea nevoie de câteva transferuri. Situată pe locul 4, cu 10 puncte avans față de locurile retrogradabile, Flacăra nu pare însă a avea probleme în a se menține în Liga a III-a.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *