Primul spectacol cu public și spațiu modern pentru tineri cu stand-up și spectacole. Teatrul Anton Pann are un suflu nou pentru anul 2021

Teatrul Anton Pann vine cu un suflu nou și modernizat în anul 2021

Echipa administrativă are un plan incitant pentru anul 2021. Se pregătește un spațiu modern amplasat lângă clădire, pentru a organiza diverse spectacole, show-uri sau stand-up. Noua ”terasă” va fi un loc în care tinerii sau orice cetățean din Râmnicu Vâlcea se va putea relaxa.

Pentru că această terasă este lângă teatru, ne propunem să facem spectacole special gândite pentru acel loc, plus tot felul de alte lucruri: spectacole, stand up. Mi se pare o idee foarte bună de a avea un spațiu cultural lângă teatru și în mijlocul orașului. Un loc în care pot veni tinerii, să vadă un spectacol, să mănânce ceva, lucruri de acest gen. Din punctul meu de vedere, ar trebui și sperăm să fie dat în folosință până în vară. ne-a declarat Managerul Teatrului Anton Pann, Costin Octavian.

Micile reparații nu lipsesc nici în cazul acestei clădiri. Teatrul trebuie să fie pregătit din orice punct de vedere înainte de a porni spectacolele pentru râmniceni.

Planurile de modernizare sunt de a face mici sau mari reparații la clădire și de a face o terasă în amfiteatrul de lângă clădirea noastră pentru a fi mult mai aproape de publicul nostru vara. Vrem să realizăm și o stagiune estivală în care să jucăm vara, acolo lângă clădire.” ne-a declarat Managerul Teatrului Anton Pann, Costin Octavian.

Primul spectacol cu public după pandemie, în anul 2021

Teatrul Anton Pann va organiza primul spectacol cu public după pandemie. Acesta va fi sâmbătă, pe 9 ianuarie, 2021.

Este vorba de un spectacol de poezie și despre poezie. Este primul spectacol pe care îl avem anul acesta și este, de asemenea, primul spectacol pe care îl avem cu public de la începerea pandemiei. Suntem foarte emoționați și abia așteptăm. Am luat toate măsurile de siguranță pentru ca lucrurile să fie foarte sigure și abia așteptăm să ne întâlnim cu spectatorii.” ne-a declarat Managerul Teatrului Anton Pann, Costin Octavian.

Spectacolele Teatrului Anton Pann vor continua să fie transmise online în direct și după pandemie.

2021 este un an încă complicat datorită pandemiei, dar după 2020 am și învățat multe lucruri. Unul din ele este că toate spectacolele vor fi și în mediul online pentru a putea fi cumpărate de oamenii care nu pot ajunge sau sunt plecați din țară, pentru că am avut a 2-a ediție a festivalului și am fost surprinși de numărul foarte mare de oameni din afara țării care s-au uitat. În cele 3 zile de festival,în jur de 30.000 de oameni s-au uitat la noi, ceea ce, va dați seama, dacă eram doar în sală era imposibil. Am primit mesaje de la oameni din Australia, din Canada, din America că erau dornici, bucuroși de inițiativa noastră. ne-a declarat Managerul Teatrului Anton Pann, Costin Octavian.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *