Mangalagiu a fixat adunarea pe 18 ianuarie

După ce a pregătit pe Dăești până în octombrie, Gabi Mangalagiu a ajuns la un acord cu Flacăra Horezu.

Plecările lui Adi Popa, Gabi Precup și Cristi Munteanu lasă un gol mare în Treapt, pe care noul tehnician speră să îl acopere prin noi transferuri. În plus, Ionuț Mihăescu, jucător care împrumutat de la Sporting Pitești este și el pe picior de plecare, fundașul având oferte de la Liga a II-a. Adi Stănică are probleme la genunchi și trebuie să facă un RMN, pentru a afla diagnosticul și poate sta pe tușă un timp.

Cum Horezu are mai mult de două luni restanțe la jucători, nu sunt excluse și alte plecări din Treapt, oricare dintre jucători putând depune memoriu la Federație pentru a deveni liber de contract.

Reunirea echipei pregătite de Gabi Mangalagiu și Raul Nistor va fi pe 18 ianuarie, în Treapt. ”Deocamdată lucrez la programul de pregătire, caut amicale, echipele deja și-au fixat jocurile și este greu. Ne orientăm asupra lotului, să îl mai îmbunătățim, dacă este posibil. Obiectivul este să formăm o echipă tânără și omogenă” a spus principalul Gabi Mangalagiu. Rămas singurul jucător cu experiență din lot, Raul Nistor își începe astfel și cariera de antrenor.

Cu restanțe financiare, cu un lot subțiat și mai mult față de tur, Gabi Mangalagiu nu va avea o misiune ușoară și va avea nevoie de câteva transferuri, în special în ofensivă, pe benzi dar și pe postul de vârf. Primul transfer va fi un jucător venit de la Dăești, la schimb cu Cr. Munteanu, în discuții fiind variantele Gabi Rizea sau Ciprian Talpoș. Nu este exclus ca în Treapt să ajungă și alți jucători la care va renunța Dăeștiul.

Situată pe locul 4, cu 10 puncte avans față de locurile retrogradabile, Flacăra nu pare însă a avea probleme în a se menține în Liga a III-a.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *