Centrul de vaccinare COVID și o nouă grădiniță sunt prioritățile de construcție în comuna Mihăești

Grădiniță cu patru grupe nouă în construcție la Mihăești

În comuna Mihăești, copiii vor beneficia de o grădiniță nouă cu patru grupe. Grădinița se va construi în locul unei clădiri vechi care prezenta pericol. Proiectul va fi finațat prin Ministerul Dezvoltării.

Săptămâna viitoare dăm drumul la demolarea unei clădiri vechi unde se va construi, în locul ei, o grădiniță nouă. Avem o clădire veche care prezintă pericol și am obținut avizul să o demolăm și să facem o grădiniță cu patru grupe nouă prin Ministerul Dezvoltării.” ne-a declarat Primarul comunei Mihăești, Bărzăgeanu Constantin.

Centru de vaccinare COVID la Mihăești

Noul centru de vaccinare COVID este în proces de construire. Persoanele din comuna Mihăești care vor să se vaccineze vor putea apela la acest centru. Muncitorii lucrează intens la acest proiect, fiind de prioritate.

Deocamdată toți muncitorii noștri lucrează intens la centrul de vaccinare COVID. Toată lumea lucrează acolo, se montează și se fac ultimele retușuri pentru că vineri, pe 15 ianuarie, vor veni reprezentanți de la Inspectoratul de Situații de Urgență și de la Direcția de Sănătate Publică să ne dea avizul de funcționare ca să poată veni medicii cu vaccinul. ne-a declarat Primarul comunei Mihăești, Bărzăgeanu Constantin.

Comuna Mihăești nu a fost afectată de inundații

Inundațiile nu au afectat deloc comuna Mihăești. Chiar dacă ploile nu au încetat, nicio gospodărie nu a fost avariată de inundațiile provocate, așa cum s-a întâmplat în alte localități. ”Din punct de vedere al inundațiilor nu am avut nici măcar o casă afectată sau un teren aflat pe situație de urgență, chiar dacă a plouat non stop.” ne-a declarat Primarul comunei Mihăești, Bărzăgeanu Constantin. De asemenea, în această perioadă, se lucrează la câteva extinderi de gaze pe raza comunei: ”Se fac câteva branșamente noi, sunt câteva străzi unde se fac cuplaje ca să ne asigurăm că oamenii vor beneficia de extinderi. De poimâine oamenii vor începe să beneficieze de gaz. Deocamdată furnizarea gazului este oprită deoarece a fost nevoie de realizarea acestor extinderi.” ne-a declarat Primarul comunei Mihăești, Bărzăgeanu Constantin.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *