Costești, învinsă de Viitorul Pandurii

În primul joc amical al iernii, Minerul Costești a cedat în deplasare, scor 0-4 disputa cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu, echipă care activează în Liga a II-a și are ca obiectiv promovarea.

Minerul Costești a fost cea cea mai grăbită echipă vâlceană și s-a reunit pentru a disputa amicalul cu trupa patronată de Nicu Sarcină, care l-a adus în această iarnă și pe vâlceanul Cătălin Pîrvulescu.

Gazdele au marcat cele patru goluri în ultimele 17 minute, prin Gârbiță și Cioiu, după ce Flavius Stoican a introdus pe teren titularii.

De la Costești au absentat portarul Prancă, aflat în izolare după ce a revenit din Italia, Mihăilă (operat de menisc), Zamfirescu, încă nerefăcut după o accidentare mai veche și Rădulescu (ușor accidentat). Echipa pregătită de Țețe Vlădoi va mai juca un amical la finele acestei săptămâni cu o echipă de la județ, iar în februarie se va mai testa cu Focșani, Horezu, Dăești și Bascov.

Din lotul care a încheiat anul trecut nu mai face parte juniorul Șt.Bolovan. Până acum, Costești a perfectat un singur transfer, cel al juniorului Proteasa de la Dăești. ”Voi mai face maxim două transferuri” a anunțat antrenorul Țețe Vlădoi.

Minerul are o situație dificilă după ce a terminat anul pe penultimul loc în Seria 7, având de recuperat patru puncte față de locul 8, primul care asigură menținerea în Liga a III-a.

Minerul: Șt.Popa – Mazilu, Vladu, Zanfir, Păun – Zotică, Marinescu, Trașcă – Mihalcea, C. Vlădoi, R. Negoiță. Au mai jucat: Nicolaescu, Proteasa, Nicolaescu, Preda, M.Vlad, Casoni, D. Negoiță. Antrenor: Marius Vlădoi

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *