Reunire cu noutăți la Fedeleșoiu

Viitorul Dăești se adună luni, 18 inauarie, la ora 11.00, la Fedeleșoiu, cu multe noutăți față de finalul anului trecut.

Noul antrenor principal, Adi Popa și adus colaboratorii săi de la Horezu, Marian Deaconescu și Cristi Munteanu, iar Lucian Giurcă va rămâne și el în staff.

Alături de antrenorul-jucător Adi Popa, noutățile mai sunt Gabi Precup, Cristi Munteanu și revenirea juniorului Andrei Dima.  Oficialii clubului mai caută un fundaș stânga, post deficitar la Viitorul.  

S-a stabilit și o serie de amicale, cu Pandurii Tg. Jiu (17 februarie), Sparta Rm. Vâlcea (20 februarie), Minerul Costești (24 februarie), Unirea Bascov (5 martie). Cantonamentul va fi pe plan local, la Fedeleșoiu, în perioada 8-14 februarie.

Adrian Popa anunță că, în săptămâna care urmează, va finaliza componența lotului. ”Încercăm să construim o echipă frumoasă și să urcăm în clasament. O să facem în prima săptămână o analiză a lotului și vom vedea pe cine ne putem baza pentru campionat. Sunt jucători cu calitate, cu experiență, dar și tineri valoroși și ne dorim să facem un grup frumos, în care toată lumea să tragă pentru echipă” a spus Adrian Popa.

Primele plecări certe sunt cele ale englezului Obgoin, juniorului Proteasa și ale mijlocașului Cristinel Matei. Deși este un jucător valoros, Matei a fost accidentat, nu a putut ajuta prea mult echipa și a cerut să fie lăsat să plece la o echipă din zona Capitalei. În plus, portarul junior Trașcă este în probe la echipa de Liga a II-a, Ripensia Timișoara și nu se știe dacă va mai reveni la Fedeleșoiu. În cazul în care Dragoș Trașcă (20 ani) rămâne la Timișoara, Adi Popa va mai căuta un portar junior și va deschide discuțiile pentru Eftimie (Horezu).

Cu siguranță, lista plecărilor va fi mai lungă, după ce Adrian Popa a anunțat că va păstra un lot de maxim 22 de jucători. Astfel, rămâne de văzut cum se vor finaliza discuțiile cu Comănescu și Neacșu, jucători ceruți la schimb de Horezu pentru Cr.Munteanu.

LOT REUNIRE DĂEȘTI:

PORTARI: Marinoiu, Gogete, Trașcă (?)
FUNDAȘI: Vasile, Samson, Șt.Pufu,  Bărbuți, Cr.Munteanu, M.Deaconescu, M.Roșianu

MIJLOCAȘI: Ad.Popa, I. Marian, Precup, Pîrvu, Iordache, Rizea, Bucei, Comănescu, Georgescu, Talpoș, Dima

ATACANȚI: Fl. Costea, Al. Diaconescu, Neacșu, Pașoi, Bunescu

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *