Ninsori fără probleme și un nou cabinet stomatologic se va construi în comuna Șirineasa

Obiective noi pentru anul 2021

Anul acesta, primăria comunei Șirineasa are în plan mai multe proiecte de care să beneficieze la maxim locuitorii comunei.

Pentru anul 2021, avem în plan asfaltarea drumurilor. De asemenea, avem de construit rigole pentru un drum comunal unde aceste construcții sunt strict necesare. Reabilitarea și modernizarea dispensarului pe interior este o prioritate pentru acest an. Mai avem în plan construirea unui teren sintetic pentru copii în curtea școlii. Am fost puși în dificultate în proiectul căminului cultural din pricina birocrației. Din fericire, am câștigat în instanță și vom relua procedura. ” ne-a declarat primarul comunei Șirineasa, Ion Streinu.

Dispensarul medical va fi o clădire modernă cu cabinet stomatologic

S-au mai investit sume de bani în modernizarea dispensarului medical, însă de data aceasta primăria dorește să finalizeze proiectul prin adăugarea de cabinete noi și o farmacie.

Acum doi ani de zile am schimbat tot acoperișul dispensarului medical. De asemenea, l-am izolat termin și i-am schimbat tâmplăria de lemn cu termopan. Acum vrem să ne axăm pe modernizarea interiorului. Unul dintre cabinele îl vom transforma în cabinet de stomatologie și vom încerca să atragem un medic stomatolog de care să beneficieze locuitorii comunei. De asemenea, vom adăuga, pe lângă cabinetul stomatologic și cele 2 cabinete generale, o farmacie. ” ne-a declarat primarul comunei Șirineasa, Ion Streinu.

Au fost ninsori, dar nu au creat probleme în comuna Șirineasa

Chiar dacă nu a fost multă zăpadă pe carosabil, primăria a deszăpezit pentru a se asigura că nu vor exista probleme.

Am avut o zi și o noapte de ninsori. Nu a fost foarte multă zăpadă, însă tot am intervenit acolo unde a fost nevoie de acest lucru. Per total, nu au fost probleme. În cazul în care va veni o ninsoare puternică, suntem pregătiți cu utilajele în curtea primăriei. ” ne-a declarat primarul comunei Șirineasa, Ion Streinu.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *