Batinovic a semnat cu Buzău

Portarul Marta Batinovic (31 ani) a anunțat ieri că a semnat un contract cu Gloria Buzău, echipă care a jucat în European Handball League.

Croata spune că a luat această decizie pentru a fi mai mult timp cu băiețelul său, Ivano.

”A fost o mare onoare să joc într-un club fantastic, dar pur și simplu nu am vrut să continui colaborarea. În primul rând pentru că nu sunt cu familia și cu fiul meu atât de mult timp cât aș dori, călătoriile au fost grele și lungi. Am fost plecată de acasă timp de cinci sau șase zile pe săptămână, iar pentru mine este prea mare sacrificiul. Am primit o ofertă grozavă de la Buzău. Din punct de vedere financiar este mai bine, m-am gândit multă vreme dacă să plec și am fost de acord, chiar dacă am mai avut câteva oferte de la echipe care joacă în Liga Campionilor. Dar acestea nu sunt cluburi cu ambiții mari și nu am vrut să joc în Liga Campionilor doar pentru a fi acolo. Așadar, din sezonul viitor, voi fi într-un mediu ușor mai liniștit, fără călătorii mari, cu mai mult timp de dedicat copilului. Pentru că, mai întâi sunt mamă și apoi orice altceva”.

Cum Batinovic și-a anunțat plecarea este clar că oficialii SCM-ului caută acum un portar care să acopere din vară acest post.

Dache, primul transfer al Vâlcii

Comentatorii postului de televiziune Digi Sport au anunțat că SCM Rm. Vâlcea a obținut semnătura coordonatorului de joc Elena Dache (23 de ani) de la Dunărea Brăila. Dache a jucat la naționala de senioare anul trecut la Mondialul din Japonia și a avut evoluții apreciate în Cupa EHF la Brăila.  Noul transfer ar urma să acopere postul care va fi lăsat liber de plecarea Aliciei Fernandez. Ibericele Marta Lopez și Alicia Fernandez sunt aproape de a semna cu Rapid București, echipă antrenată de selecționerul Spaniei, Carlos Viver. Rapid le-a dorit pe cele două spaniole și în această iarnă.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *