Flacăra a câștigat testul cu Sparta

Flacăra Horezu  a învins sâmbătă, la Bărbătești, cu 3-1 pe Sparta Rm. Vâlcea, în primul test al iernii.

Noul antrenor de la Horezu, Gabi Mangalagiu a debutat cu o victorie, în testul cu Sparta Rm. Vâlcea, echipă care evoluează la județ și își propune un proiect ambițios.

Golurile  horezenilor au fost marcate de Simeanu, Dobrescu și autogolul lui Fuiorea, în timp ce pentru Sparta a înscris Bălțățeanu.

Plecările lui Adi Popa, Gabi Precup și Cristi Munteanu au lăsat un gol în Treapt, pe care noul tehnician încearcă să îl acopere prin noi transferuri. Mijlocașul de bandă Adi Stănică are probleme la genunchi și rămâne de văzut care va fi diagnosticul medicilor. În plus, Mihăescu are oferte de la Liga a II-a și ar putea să plece în perioada următoare.

Deocamdată, în Treapt au ajuns trei jucători noi în probe. Mihalache (Sporting Pitești), Pușcașu (Poiana Mărului) și Rousis (Mediaș II) se antrenează în Treapt, dar deocamdată sunt testați și nu s-a luat încă o decizie în privința păstrării lor.  Mijlocașul de bandă Ov.Comănescu are șanse bune să ajungă în Treapt, fiind cerut de Gabi Mangalagiu după cedarea la Dăești a lui Cristi Munteanu.

Horezu mai are fixate teste cu  Unirea Bascov (27 ianuarie) și  Minerul Costești (20 februarie).

Sparta Rm. Vâlcea, echipa pregătită de Mihai Lungan așteaptă să primească un loc la Liga a IV-a și apoi să atace promovarea.

Flacăra: D.Vlădoi – Mihăescu, Bălan, Moldovan, Grosu – Nistor – R.Dinu, Simeanu, Bărzichie – S.Preda. Au mai jucat: Eftime, Mihalache, Pușcașu, Nuță, Chelcea, Rousis, Dobrescu.

Sparta: A.Dumitrescu, Vâlceanu, Giumelea – Fuiorea, M.Voicu, Octavian, Streinu, V.Lăzărescu, Bogdan, Șt.Popa, Cl.Popa, V.Neacșu, Bălțățeanu, Horumbă, Dumitru – Văcaru, Bârzăgeanu.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *