La Mădulari,educaţia şi sportul sunt cele mai profitabile investiţii în viitor

,

Primarul Daniel Dimulescu şi-a propus în acest mandat construirea unei baze sportive pe un teren aflat în posesia primăriei. Baza sportivă va avea gazon, vestiare, sală de forţă şi va fi o investiţie destul de modernă. Comuna Mădulari se mândreşte cu o echipă de fotbal de juniori şi una de seniori. Şi şcoala va intra în reabilitare, iar la fiecare nivel al clădirii va fi o sală de mese pentru after school, iar clasele vor avea mobilier nou, video proiectoare şi table inteligente, fără cretă şi burete. Proiectul cuprinde de la alei pietonale, centrale termice şi până la panouri solare şi vestiare pentru fiecare elev. Se va amenaja la parter o grădiniţă cu vestiare, duşuri, sală de joacă, bucătărie şi sală de mese:

„Noi avem depus la Compania Naţională de Investiţii un proiect pentru amenajarea bazei sportive existentă la standardele unui Complex sportiv, unde sportivii vor beneficia de vestiare, sală de forţă, sală de mese, bucătărie şi dormitoare. Acest Complex sportiv poate să răspundă foarte bine inclusiv cerinţelor unui cantonament. Proiectul este depus la Compania Naţională de Investiţii. În localitate avem două echipe de fotbal, de juniori şi seniori. Edificiul va avea capacitatea să găzduiască competiţii regionale. Complexul sportiv este un vis care va deveni realitate, iar noi ne-am propus să prindă contur în acest mandat. Fac acest lucru fiindcă aici sportul este la el acasă, iar oamenii din sat trebuie să simtă aceleaşi schimbări ca şi cei din zonele urbane. În prezent avem în localitate o sală de sport şi o baza sportivă. Ne dorim să dezvoltăm sportul în această parte a judeţului. Iubim sportul şi am merita să avem un complex sportiv modern. Proiectul va încuraja tinerii fotbalişti şi, de ce nu, Vâlcea poate fi o pepinieră a fotbalului naţional de performanţă. Şi şcoala va intra în reabilitare printr-un proiect-prototip unic în ţară”, a precizat primarul din Mădulari, Daniel Dimulescu.

Administraţia locală are la Compania Naţională de Investiţii inclusiv un proiect prototip, unic în ţară, pentru modernizarea şi dotarea şcolii. Ambele proiecte sunt incluse pe lista de sinteză, iar la Compania Naţională de Investiţii lucrurile se mişcă cu viteza melcului, fiindcă proiectele sunt depus de administraţia locală Mădulari de aproximativ 2 ani.

Pentru Daniel Dimulescu toate domeniile de acţiune care intră în atribuţiile sale de primar sunt importante, însă educaţia reprezintă un domeniu de importanţă majoră, ocupând un loc prioritar. În opinia sa, educaţia copiilor este cea mai profitabilă investiţie în viitor. Acesta este motivul pentru care învăţământul a fost una dintre priorităţile sale ca primar, şi va căuta noi oportunităţi pentru îmbunătăţirea mediului în care se desfăşoară actul educaţional, pentru ca generaţiile de mâine să fie beneficiarele unor resurse moderne de învăţare.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *