Primarul din Milcoiu plănuieşte să racordeze comuna la conducta de gaze naturale

Administraţia locală din Milcoiu este orientată spre a realiza un proiect de aducţiune de gaze printr-o asociere cu comunele Nicolae Bălcescu şi Dănicei, pentru a putea promova acest proiect. Daniel Muşat speră că un astfel de obiectiv ambiţios şi pretenţios se va implementa în cele trei comune, pentru ca locuitorii să beneficieze de gaze. Primarul spune că mulţi cetăţeni au auzit şi îl întreabă despre acest proiect, iar alţii sunt surprinşi şi neîncrezători. „Consider însă că, împreună cu primarii celor două localităţi sunt pe direcţia bună, şi există şanse mari ca acest obiectiv să se realizeze. Suntem într-o asociaţie cu localităţile Nicolae Bălcescu şi Dănicei, iar săptămâna trecută am avut o întâlnire cu consultantul, s-a făcut studiul de fezabilitate, s-au făcut mici modificări şi urmează să facem contractul şi să vedem ce mai este de făcut. Cu siguranţă luna viitoare depunem dosarul la Bucureşti, pentru a intra în sesiunea din luna martie. Eu văd realizabil acest proiect, iar, din punctul nostru de vedere, ca primari ne-am făcut datoria, dar totul depinde acum de Guvern şi de programele de finanţare. Cetăţenii au auzit şi ne întreabă despre acest proiect, alţii sunt surprinşi şi neîncrezători”, a precizat primarul localităţii Milcoiu, Daniel Muşat.

Administraţia locală din Milcoiu şi-a propus, în primă faza, 22 de kilometri de reţea de gaze, după care se vor face extinderi.

Pentru anul acesta, primarul localităţii Milcoiu, Daniel Muşat îşi doreşte finalizarea proiectelor aflate în derulare, dar şi implementarea de noi proiecte, care să sporească mult confortul localnicilor.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *