Pera, Trifunovic, Elghaoui,Gonzalez și Liscevic continuă la Vâlcea

SCM Rm. Vâlcea a anunțat azi că a prelungit contractele antrenorului Florin Pera și a patru straniere de bază: Asma Elghaoui, Jelena Trifunovic, Mireya Gonzalez și Kristina Liscevic. 

Vâlcea le mai are sub contract și pentru sezonul următor pe Minevskaja, Nikolic, Ciucă, Hosu și Bucur.  Se știu deja și patru plecări. Astfel, ibericele Alicia Fernandez și Marta Lopez vor ajunge la Rapid, Marta Batinovic a semnat cu Buzăul, în timp ce liderul defensivei, Maren Aardahl a anunțat că vrea să meargă mai aproape de casă.

Team-managerul echipei, Florin Verigeanu este mulțumit că a prelungit acordurile jucătoarelor de bază. „Ne bucurăm că am reușit prelungirea contractului cu antrenorul Florentin Pera, dar și cu alte patru jucătoare. Urmează să finalizăm discuțiile și cu celelalte sportive. Noi suntem adepții continuității și ne-am fi dorit ca toate fetele să rămână la Râmnicu Vâlcea. Din păcate, nu s-a putut acest lucru, iar o parte din ele vor pleca din vară: Marta Batinovic, Marta Lopez, Alicia Fernandez și Maren Aardahl. În locul lor vor veni alte jucătoare care sperăm să se integreze rapid în echipă. În curând vom anunța și noile transferuri efectuate”.

Se cunoaște deja prima venire la echipa din Zăvoi, coordonatorul de joc Elena Dache de la Dunărea Brăila. Cu siguranță, lotul va fi completat cu un portar, un pivot, un inter stânga și o extremă dreapta, posturi rămase descoperite după plecările celor patru straniere.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *