Flacăra, în cantonament la Băile Govora

Flacăra Horezu a început de vineri cantonamentul la Băile Govora, echipa fiind cazată la Hotel Oltenia.

Echipa din Treapt este în cantonament centralizat în perioada 5-13 februarie, la Hotel Oltenia din Băile Govora, acesta fiind primul stagiu de pregătire efectuat după mulți ani în afara localității. De altfel, clubul face pași buni spre un reviriment financiar. Dacă anul trecut s-a mers constant cu trei salarii restante, acum mai este o singură lună restantă.

Plecarea în iarnă la Dăești a jucătorilor cu experiență (A.Popa, Munteanu, Precup) și a juniorului Preda va conduce probabil la o scădere a randamentului echipei.

Horezenii atacă partea a doua a campionatului cu un nou staff, Gabi Mangalagiu (principal) și Raul Nistor (secund). La echipă s-au perfectat și șapte transferuri: Ion Marian, Ovidiu Comănescu (toți de la Viitorul Dăești), Alin Pencea (Focșani), Raul Horumbă (Agricola Borcea), Ionuț Vartolomei (Chiscani), Pușcașu (Poiana Mărului) și Mihalache (Sporting Pitești).

Din lotul deplasat la Govora lipsește Adrian Stănică, care este accidentat, mijlocașul de bandă având probleme la menisc și cartilaj și deocamdată este greu de estimat cât va lipsi.

După o ”dublă” cu Sparta, Horezu mai are fixate teste cu  Minerul Costești (13 februarie), Tg. Cărbunești (20 februarie), Unirea Bascov (23 februarie), Craiova II (27 februarie), Filiași (3 martie) și Roșiori (6 martie).

LOT  pentru cantonament:

PORTARI: D. Vlădoi, Eftimie

FUNDAȘI: Mihăescu, Pușcașu, Moldovan, Mihalache, Bălan, Grosu, Bîrzichie

MIJLOCAȘI: R.Dinu, Nuță, Turcin, Comănescu, Nistor, Pencea, Simeanu, I. Marian

ATACANȚI: Horumbă, Vartolomei, Dobrescu, Chelcea

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *