Dăeștiul intră în cantonament la Fedeleșoiu

Viitorul Dăești intră în program de cantonament în perioada 8-14 februarie, la Fedeleșoiu.

Sub conducerea noului antrenor, Adrian Popa intră în cantonament cu 25 de jucători, care vor sta la o pensiune din localitate. Antrenamentele sunt conduse de Adi Popa, Cristi Munteanu și Dragoș Geantă și acestea se vor efectua și la Fedeleșoiu, dar și pe sinteticul din Zăvoi.

 ”O să avem două antrenamente pe zi. Sunt mulțumit de cum se pregătesc băieții, ne așteaptă un retur greu și trebuie să ne pregătim foarte bine, ca să avem rezultate bune” a spus antrenorul-jucător Adrian Popa.

La Dăești au venit A. Popa, Cr. Munteanu, Precup, Preda (toți Horezu), Vl.Mocioacă (Rapid), Bicuschi (Lipova) și Dima. Lista plecărilor este una lungă: Obgoin, V. Roșianu, Marian, Comănescu, Pașoi, Trașcă, Bucei, Proteasa, Matei. Lotul actual este unul definitiv și nu se vor mai face alte tranferuri. În tentativa de a face un schimb de portari cu Horezu, Dăeștiul l-a pierdut pe Dragoș Trașcă, care a refuzat să meargă în Treapt și preferat altă destinație. Astfel, Viitorul a rămas doar cu un singur portar în lot, Marinoiu, iar în cazul indisponibilității acestuia, va fi reactivat antrenorul de portari, D.Geantă, fiind greu de crezut că se va miza pe Gogete (16 ani).

Dăeștiul va avea și o serie de amicale, cu Pandurii Tg. Jiu (17 februarie), Sparta Rm. Vâlcea (20 februarie), Minerul Costești (24 februarie), Unirea Bascov (5 martie).

LOT CANTONAMENT DĂEȘTI:

PORTARI: Marinoiu, Gogete, Dr. Geantă

FUNDAȘI: Vasile, Samson, Șt. Pufu, Bărbuți, Cr. Munteanu, M. Deaconescu, Vl.Mocioacă, M.Roșianu

MIJLOCAȘI: Ad. Popa, Bicuschi, Precup, Pîrvu, Iordache, Rizea, Georgescu, M. Diaconescu, Talpoș, Dima

ATACANȚI: Fl. Costea, S.Preda, Neacșu, Bunescu

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *