Fetele de la Centrul de Excelență, în regim de cantonament pentru turneul de Divizia A

În perioada 11-14 februarie, în sala Colegiului Energetic din Rm. Vâlcea se va desfășura al doilea turneu contând pentru Divizia A de handbal feminin.

Echipa Național Rm. Vâlcea, pregătită de Mia Rădoi este neînvinsă la primul turneu, la Brașov, unde a obținut două victorii și o remiză.

”Lotul nu este complet, lipsesc câteva jucătoare care se pregătesc la cluburile de proveniență pentru turneul de junioare I. Turneul de la Rm. Vâlcea va fi mai puternic decât cel de la Brașov, avem trei jocuri grele, în special mi-aș dori să se vadă o îmbunătățire a apărării. Este un turneu util în  pregătirea turneelor de junioare I. O să iau câteva jucătoare și de la grupa de junioare a lui Adi Olteanu, să le promovez, cum am făcut și la turneul de la Brașov. Fetele au intrat în Centru de pe 22 ianuarie și sunt în regim de cantonament” a spus Mia Rădoi, fosta mare jucătoare a Oltchimului.

Echipa Centrului de Excelență va întâlni, în ordine, pe HCM Slobozia (11 februarie), Neptun Constanța (12 februarie), CSM București (13 februarie) și Știința București (14 februarie).

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *