SCM, blocată în Danemarca de zăpada din Olanda

După victoria obținută duminică seara, la Odense, scor 26-25, echipa vâlceană are parte de peripeții nedorite și a rămas blocată în Danemarca. Motivul este timpul nefavorabil de zbor de la Amsterdam, acolo unde echipa vâlceană trebuie să facă escală, pentru că nu există cursă directă spre București. Olanda se confruntă în aceste zile cu un episod de iarnă severă, meteorologii au emis un cod roșu de zăpadă, ger și viscol, iar transporturile au fost puternic perturbate. Olanda are de-a face cu cea mai mare furtună de zăpadă din ultimii 10 ani  și cu cele mai scăzute temperaturi din 2013 și până acum. 

”După meciul cu Odense, trebuia să decolăm noaptea spre Amsterdam, dar, datorită vremii nefavorabile de acolo, zborul era incert. Riscam să stăm 14 ore în Olanda și astfel am preferat să schimbăm biletele cu un zbor pentru azi. Cursa de azi a fost și ea anulată, așa că trebuie să mai rămânem cel puțin încă o zi în Danemarca” a spus team-managerul echipei, Florin Verigeanu. Echipa a rămas cazată la un hotel la Billund, situată lângă aeroport.

Cel mai probabil, fetele de la SCM Rm. Vâlcea vor ajunge în țară abia miercuri. ”Am rezervat acum locuri spre Amsterdam pentru marți seara și atunci miercuri am ajunge la București. Asta dacă se va putea zbura și mâine spre și din Amsterdam” a mai spus Florin Verigeanu.

”Din păcate programul echipei a fost dat peste cap. Să stai trei zile prin aeroporturi nu e prea plăcut, se anunță oboseala. Tot ce ne dorim însă e să ajungem sănătoși acasă”, a declarat și antrenorul Florentin Pera.

SCM Râmnicu Vâlcea va disputa ultimul joc din Grupa B a Ligii Campionilor duminică, 14 februarie (ora 17.00), pe teren propriu, cu Brest Bretagne (Franța).  Înaintea ultimei etape din grupele Ligii, echipa pregătită de Florin Pera este pe locul 6 și are un punct avans față de Borussia Dortmund. Nemțoaicele mai pot trece peste SCM, doar dacă câștigă ultimul meci, acasă, cu Odense.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *