Râmnicu Vâlcea are viceprimari. Instanța a dat o hotărâre definitivă în cazul celor doi viceprimari Virgil Pîrvulescu şi Andrei Gheorghiu

Virgil Pîrvulescu: „Este timpul să ne apucăm serios de treabă”

Luni, 8 februarie 2021,Curtea de Apel Piteşti a admis recursul şi i-a repus în funcţie pe cei doi viceprimari, Virgil Pîrvulescu şi Andrei Gheorghiu.

Astfel, cei doi viceprimari au revenit la muncă după aproximativ două luni, mai exact din 18 decembrie 2020, când au primit decizia de suspendare de la Tribunalul Vâlcea. Reamintim faptul că cei doi viceprimari au fost suspendaţi din funcţie din cauza lipsei avizului de legalitate dat de secretarului Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea pe motiv că la şedinţa din 11 noiembrie 2020 consilierii PNL şi USR PLUS au votat viceprimarii fără să existe pe ordinea de zi un proiect de hotărâre în acest sens. Reclamanţi au fost cei 10 consilieri PSD şi PER: Grigorescu Remus, Dobrete Adina, Mihăilescu Gheorghe, Amza Valeriu, Argeşanu Irina Maria, Leţu Fănel, Savu Adrian Nicuşor, Popa Valentin  Adrian, Bobeanu Maria şi Popescu Iuliana Maria. Astfel, după hotărârea definitivă a instanţei aceştia sunt acum obligaţi la cheltuieli de judecată reprezentând salariile celor doi viceprimari pentru o perioadă de aproximativ două luni.  Rămâne însă de văzut dacă suma respectivă, în valoare de 5.300 de lei va fi  suportată de consilierii PSD şi PER care au făcut acţiunea, sau aceste „faulturi” intenţionate la legislaţie vor fi suportate din bugetul local, adică din buzunarul cetăţenilor Râmnicului.  

Cei doi viceprimari s-au întors la muncă și vor implementarea proiectelor pe care le-au propus râmnicenilor

„Râmnicu Vâlcea are din nou viceprimari, pe mine și pe colegul meu, Andrei Gheorghiu. Așa cum am spus încă de la început, noi am venit la primărie pentru a lucra pentru cetățeni și pentru a dezvolta orașul nostru. Sperăm că deznodământul acestui proces îi va trezi la realitate pe colegii noștri din Consiliul Local de la PSD și PER, făcându-i să conștientizeze că Alianța pentru Râmnic respectă întotdeauna legea, în toate acțiunile pe care le întreprinde. De asemenea, poate că primarul și secretarul ar trebui să mai citească încă o dată legile și să se asigure că știu despre ce vorbesc, atunci când fac anumite declarații publice. Astfel, s-ar opri din a face tot felul de abuzuri în serviciu! Este timpul să lăsăm procesele și alte activități care nu fac decât să îngreuneze misiunea noastră de a dezvolta Râmnicu Vâlcea. Este timpul să ne apucăm serios de treabă. Dragi cetățeni, de mâine mă veți găsi atât pe mine, cât și pe colegul meu, Andrei Gheorghiu, la primărie, unde vom munci pentru binele dumneavoastră. Suntem aici pentru voi!”, spune viceprimarul Virgil Pîrvulescu într-un comunicat  remis presei și postat pe pagina personală de Facebook.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *