Comuna Muereasca are la dispoziție microbuz pentru elevi și lucrează la noi proiecte

Lucrări de modernizare în prezent

Primăria comunei Muereasca lucrează în prezent la câteva proiecte importante pentru zonă, unul fiind legătura dintre Drumul Județean 658 și Cătunu de la Muereasca de Sus.

Avem în derulare un pod în satul Muereasca de Sus, aceasta fiind o lucrare pe care o să o finalizăm în martie. Acest pod este foarte important deoarece face legătura între Drumul Județean 658 și Cătunu de la Muereasca de Sus, din acea zonă. Avem spre finalizare o lucrare cu privire la DC 171 în satul Muereasca. De asemenea, mai avem în lucru un proiect cu privire la modernizarea infrastructurii din drumuri din comuna Muereasca pe o lungime de 4,5 kilometri. ” ne-a declarat primarul comunei Muereasca, Ion Ungureanu.

Anul 2021 depinde de buget

Bugetul este foarte important pentru o comună deoarece știind ce sumă au la dispoziție vor ști ce proiecte să pună în dezvoltare. Comuna Muereasca are multe proiecte în plan, însă așteaptă bugetul pentru anul 2021.

Viitorul anului 2021 depinde de bugetul care va fi alocat de către guvern și în funcție de gradul nostru de încasare a tuturor veniturilor pe care le avem de încasat pe raza localității. În funcție de aceste aspecte, vom vedea dacă putem realiza tot ce ne-am propus. Cel mai important este să primim buget, și apoi vom putea desfășura tot ce avem. Dacă am primi acum bugetul, am dezvolta întâi drumurile comunale, școala de la Muereasca de Sus – reabilitare și modernizare și reabilitarea bazei sportive de la Muereasca de Jos. ” ne-a declarat primarul comunei Muereasca, Ion Ungureanu.

Elevii întorși la școală în cele mai bune condiții

Școlile și grădinițele au fost dotate cu toate cele necesare pentru desfășurarea orelor în siguranță, fără ca virusul COVID-19 să le pună probleme.

Elevii au început bine, microbuzul pus în activitate de noi își face treaba foarte bine. Acest microbuz școlar este funcțional, fiind în administrarea primăriei. Avem asigurate toate condițiile și deocamdată nu sunt probleme. Materialul dezinfectant este asigurat pentru școli și grădinițe, aceste instituții fiind dotate cu tot ce trebuie pentru prevenirea răspândirii virusului. ” ne-a declarat primarul comunei Muereasca, Ion Ungureanu.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *