Meciul Vâlcea-Brest a fost anulat

Partida din ultima etapă a Grupei B a Ligii Campionilor, SCM Rm. Vâlcea – Brest Bretagne, care urma să se dispute duminică, în Sala Traian a fost anulată.

Brest nu a putut decola vineri din Paris, datorită vremii nefavorabile din aceste zile din Franța. Deși francezii au căutat soluții să plece azi spre România, nu au găsit nicio posibilitate de  a mai ajunge la Rm. Vâlcea.

EHF va omologa jocul cu victorie la ”masa verde” pentru Vâlcea, care astfel este sigură că nu mai poate fi întrecută de Borussia și își păstrează cel puțin locul 6 în grupă. ”EHF ne-a anunțat că jocul este anulat, Brest nu a putut să plece din Franța. Mai mult ca sigur, vom câștiga meciul la masa verde” a anunțat team managerul echipei de handbal, Florin Verigeanu.

SCM poate urca chiar pe locul 5, în cazul mai puțin probabil în care Buducnost va pierde jocul de pe teren propriu cu Podravka. În optimile de finală, cele mai mari șanse de a fi viitorul adversar al Vâlcii le au CSM București și Metz (Franța), dar în calcule poate intra și FTC Budapesta (Ungaria).

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *