Vâlcea – CSM București, duel în premieră în optimile Ligii Campionilor

SCM Râmnicu Vâlcea și CSM București vor fi adversare în optimile de finală ale Ligii Campionilor, într-o dublă manșă programată pe 6/7 și 13/14 martie 2021.

Echipa lui Florentin Pera a câștigat în ultima etapă a grupelor Ligii Campionilor la „masa verde” cu Brest, după ce echipa oaspete nu a reușit să decoleze din Franța, datorită vremii nefavorabile. SCM a terminat pe locul 6 în Grupa B și în faza eliminatorie a Ligii va juca în dublă manșă, pe 6/7 și 13/14 martie, cu CSM București. Echipa din Capitală a cedat sâmbătă în Franța, 22-25 cu Metz și a terminat pe locul 3 în Grupa B. Conform împerecherii celor două grupe, 6B-3A, turul se va juca la Rm. Vâlcea, iar returul în Capitală.

Este pentru prima dată în istoria Ligii Campionilor când două echipe din România se vor afla față în față. Câștigătoarea merge în sferturile de finală, unde va înfrunta CSKA Moscova sau Krim Ljubljana, în tentativa de a ajunge în turneul Final Four.

Până la dubla din optimile Ligii, SCM Rm. Vâlcea și CSM București se înfruntă joi, 18 februarie, la Sfântu Gheorghe, într-un joc contând pentru etapa 10 din Liga Florilor. Partida va începe la ora 18.30 și va fi transmisă în direct de TVR 1. Acesta va fi al doilea joc din actualul sezon dintre cele două rivale. În acest sezon, Vâlcea are 1-0 cu CSM, după succesul din septembrie, cu 22-19, meci în urma căruia au fost acordate două trofee, Cupa României pentru ediția trecută și Supercupa României

Program optimi Liga Campionilor:

Bietigheim – Győr

Podravka – Rostov

Krim – CSKA Moscova

Dortmund – Metz

Esbjerg – Brest

Vâlcea – CSM București

Vipers – Odense

Budućnost – FTC

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *