Dăești, egală cu Pandurii

În primul joc amical al iernii, disputat azi la Târgu Jiu, Viitorul Dăești a remizat, scor 1-1 cu Pandurii, echipă care ocupă ultimul loc în Liga a II-a

Golul echipei vâlcene a fost reușit de juniorul venit în această iarnă de la Horezu, Sebi Preda.

Antrenorul-jucător de la Viitorul, Adrian Popa își propune un retur cât mai bun în Liga a III-a cu noua sa echipă. ”Un rezultat bun, este primul nostru meci de pregătire, am întâlnit o echipă care cred că este în creștere. Pentru noi a fost un antrenament bun, am reușit să dăm minute tuturor jucătorilor și ne dorim să punem la punct toate detaliile. Ne dorim să formăm o echipă bună, sperăm să urcăm în clasament și să avem rezultate bune. O să luăm fiecare meci în parte și sperăm să avem rezultate pozitive, dacă vom reuși să fim în față, ne vom bucura mult. Lotul este definitivat în mare parte, avem mulți copii, sperăm să crească, îi ajutăm să se integreze, o parte vrem să îi debutăm la Liga a III-a și pe lângă jucătorii cu experiență, încercăm să formăm un mix bun și mai ales să avem un grup unit” a declarat Adrian Popa.

Dăești: Marinoiu – Vasile, Mocioacă, Cr.Munteanu, Samson – Iordache, Precup – Ad.Popa, Preda, Pîrvu – Costea. Au mai jucat: D.Geantă, Gogete, Pufu, Bicuschi, Deaconescu, M. Diaconescu, Bărbuți, Roșianu, Rizea, Georgescu, Neacșu, Popolan.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *