Dăești a câștigat testul cu Sparta

Într-un joc amical disputat sâmbătă pe terenul sintetic din Zăvoi, Viitorul Dăești  a învins cu 4-2 (2-1) pe Sparta Rm. Vâlcea.

Dăeștiul activează la Liga a III-a, unde își propune o clasare în partea superioară a clasamentului, în timp ce Sparta așteaptă să se înscrie la Liga a IV-a.

Pentru Dăești au marcat Precup, Neacșu,Vasile și Georgescu, în timp ce golurile spartanilor au fost marcate de Bălțățeanu (penalty) și Fuiorea. La Viitorul nu a jucat Florin Costea, care a resimțit dureri la genunchi după ultimul test, cel cu Pandurii, în timp ce la Sparta a absentat Bîrzăgeanu.

 Adrian Popa vrea să corecteze rapid erorile din defensiva echipei sale. ”A fost un joc de pregătire, toată lumea a avut șansa să joace, dar trebuie să fim mai implicați, indiferent că jucăm cu o echipă de Liga a II-a sau cu una de județ.  Avem multe de învățat din acest joc, s-au făcut greșeli pe care trebuie să le corectăm. Cu toții trebuie să avem o atitudine mult mai bună” a spus Adrian Popa, antrenorul-jucător al celor de la Viitorul Dăești.

Sparta a lăsat o bună impresie și cu siguranță va fi o echipă importantă în fotbalul județean, atunci când va da startul în fotbalul amator, termenul preconizat fiind 1 aprilie. Cu gândul la reluarea fotbalului județean, Marius Voican, sponsorul echipei a făcut azi toate transferurile începând de azi.

Pentru Viitorul Dăești, următorul test va fi marți, cu Minerul Costești, locația urmând a fi stabilită zilele viitoare.

Viitorul Dăești – Sparta Rm. Vâlcea 4-2 (2-1)

Dăești: Marinescu-Vasile, Vl.Mocioacă, Cr. Munteanu, Samson – Precup, Iordache – Ad.Popa, S.Preda, Fl.Pîrvu – G. Neacșu. Au mai jucat: D.Geantă, Gogete, Pufu, Bicuschi, Deaconescu, M. Diaconescu, Bărbuți, Roșianu, Rizea, Georgescu, Costea, A.Popolan. Antrenor: Adrian Popa.

Sparta Rm. Vâlcea: Giumelea – Fuiorea, Văcaru, Streinu, Chebar – Cl.Popa, V. Neacșu, Tîrș, Bălțățeanu – Șt.Popa, Burtoi. Au mai jucat: Dumitrescu, Vâlceanu, Dumitru, Bolovan, Vl. Lăzărescu, Galoi, M.Voicu, Vl. Roșianu. Antrenor: Mihai Lungan

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *