Jean Turmacu: ”Dorim ca toate cluburile să respecte munca cluburilor de juniori și să nu mai folosească jucători care nu le aparțin”

Coordonatorul secției de fotbal de la SCM Râmnicu Vâlcea, Jean Turmacu cere tuturor cluburilor să respecte munca și eforturile depuse în Zăvoi pentru creșterea juniorilor și să nu mai folosească jucători care nu le aparțin.

”Ne dorim să reluăm competițiile și să furnizăm câți mai mulți jucători cluburilor cu echipe de seniori. Dar trebuie să înțeleagă toată lumea că nu putem fi singura academie clasificată de FRF din județul Vâlcea, fără să facem eforturi, atât umane cât și materiale. Ca urmare, dorim ca toate cluburile să respecte munca cluburilor de juniori și să nu mai folosească jucători care nu le aparțin. În caz contrar,  ne vom adresa comisiilor competente” a declarat Jean Turmacu.

Șeful secției de fotbal a anunțat că activitatea sportivă din Zăvoi se desfășoară cu respectarea normelor sanitare care sunt în vigoare.

”Cu toții ne dorim reluarea cât mai rapidă a competițiilor, dar, pentru a le putea relua, trebuie să respectăm reglementările în vigoare. Noi facem eforturi să ne desfășuram activitatea cu respectarea condițiilor legale, atât din punct de vedere sportiv cât și medical. Din acest motiv ne e foarte greu să disputăm jocuri amicale, deoarece testele RT-PCR sunt extrem de costisitoare. În plus, toți antrenorii noștri vor fi vaccinați. Reprezentantele județului nostru în fotbalul național fac eforturi imense și sunt de admirat ” a mai anunțat Jean Turmacu.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *