Vâlcea câștigă detașat cu Galați și rămâne pe locul 3 în campionat

SCM Rm. Vâlcea a învins azi cu 33-20 (15-9) pe CSM Galați, într-un joc contând pentru etapa 11 din Liga Florilor.

Cum era de așteptat, SCM nu a avut probleme în disputa cu CSM Galați, din Polivalenta din Capitală. Antrenorul Florin Pera a profitat de ocazie pentru a rula tot lotul și a bifa minute pentru junioare. Bucur (FOTO) a fost cea mai bună marcatoare, cu 8 reușite.

Diana Ciucă spune că Vâlcea a intrat mai greu în meci. ”Ar fi multe de spus de acest meci, dar, în final ne bucurăm că a fost o victorie, a fost mai greu la început, până ne-am trezit și am intrat în ritm. Vor merge mai bine lucrurile în continuare. Ne doream să înscriem la fiecare fază de atac și să apărăm fiecare minge. O să avem o mică pauză cu lotul național, apoi ne pregătim să rămânem pe podium” a spus portarul echipei vâlcene.

Chiar dacă a înscris 33 de goluri, Vâlcea a irosit numeroase situații favorabile în atac, iar antrenorul Florin Pera speră ca acest lucru să nu se repete în jocurile importante. ”Nu am tratat ușor acest joc, am dat posibilitatea tuturor jucătoarelor să evolueze. Este o victorie concludentă. Am avut câteva greșeli care nu ar trebui să se repete și vrem să eliminăm aceste ratări și greșelile personale, care ne-au privat de rezultate pozitive în jocurile importante. Avem timp să ne recuperăm după o perioadă dificilă, am ieșit din forma care o aveam la Odense. Eu am încredere în jucătoare, sunt convins că putem face jocuri foarte bune în dubla cu CSM București din Liga Campionilor. Mă bucur că au revenit Glibko și Fernandez, după o lungă perioadă, au evoluat și tinerele jucătoare, iar apărarea a mers destul de bine. Suntem supărați după meciul cu CSM, unde am ratat enorm, dar fetele se vor mobiliza și vom arăta altfel în Liga Campionilor” a declarat Florin Pera.

În clasament, Vâlcea este pe locul 3, cu 24 puncte, fiind devansată de Minaur Baia Mare (25 puncte) și CSM București (30 puncte). Tot în această etapă, CSM București va juca diseară cu Măgura Cisnădie, în timp ce Minaur Baia Mare a stat.

SCM: Hosu, Ciucă – Bucur 8, Fernandez 4, Elghaoui 3, Nikolic 3, Liscevic 3, Florica 3, Glibko 3, Marin 2, Stamin 2, Minevskaja 1, Gonzalez 1, Lopez, Aardahl.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *