Dăeștiul câștigă amicalul de la Colonești

Viitorul Dăești a învins sâmbătă, la Colonești, pe Vedița, scor 2-1.

După înfrângerea surprinzătoare din jocul cu Costești, Viitorul Dăești s-a revanșat sâmbătă și a câștigat testul cu Vedița Colonești, scor 2-1. Colonești ocupă locul 2 în Seria a VI-a a Ligii a III-a.

Vâlcenii au deschis scorul în minutul 5 prin Samson și și-au majorat avantajul prin Neacșu în minutul 42. Gazdele au redus din handicap în minutul 70, prin reușita lui Ruță, direct din corner.  Din echipa vâlceană au lipsit doi jucător de bază, Florin Costea și Florian Pîrvu, ușor accidentați.  Dăești a mai jucat amicale cu Pandurii Tg.Jiu (1-1), Sparta Rm.Vâlcea (4-2) și Minerul Costești (1-2).

Fundaș central care îndeplinește și rolul de antrenor secund, Cristi Munteanu (FOTO) este convins că echipa din Dăești este pe un drum bun. ”A fost un meci greu, cu o echipă care este pe locul doi în altă serie și are obiectiv promovarea în sezonul acesta. Terenul nu prea ne-a ajutat, mingea mai mult a țopăit decât să fie la firul ierbii, dar ne-am adaptat din mers la suprafața de joc și toată echipa a făcut un meci foarte bun. Am schimbat atitudinea, dăruirea și orgoliul față de meciurile precedente și asta s a văzut și pe tabelă. Mi-a plăcut foarte mult cum a jucat echipa, avem toată încrederea că lucrurile o să meargă spre bine” a anunțat Cristi Munteanu.

Dăești: Marinoiu – Vasile, Vl. Mocioacă, Cr. Munteanu, Samson – Precup, Iordache – Ad.Popa, S.Preda, Georgescu – G. Neacșu. Au mai jucat: Bicuschi, Dima, Deaconescu, Bărbuți, Roșianu, Rizea, Bunescu, Talpoș. Antrenor: Adrian Popa.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *