Horezu pierde testul cu Craiova II

Flacăra Horezu a pierdut azi testul susținut în deplasare, 1-2 cu CSU II Craiova, meci disputat pe Stadionul Extensiv.

Horezu a fost condusă cu 0-2 la pauză de o echipă care se zbate să se salveze de la retrogradare în altă serie a Ligii a III-a, dar a jucat mai bine în partea secundă, când a înscris prin fundașul central Moldovan. Înfrângerea de pe Extensiv, 1-2 a fost primul eșec în amicalele iernii pentru horezeni, care au învins adversari mai bine cotați, ca Gilortul sau Bascov.

”Am jucat bine, dar am luat goluri ușoare. În partea secunda am ratat vreo câteva situații favorabile. A fost un meci util la acest moment al pregătirii” a spus antrenorul Gabi Mangalagiu. 

Noutatea din lotul echipei horezene este portarul Dragoș Trașcă. După ce inițial refuzase să meargă în Treapt, Trașcă s-a alăturat lotului Flacărei, debutând în testul de sâmbătă. Venirea celui de-al treilea goalkeeper în lot ar putea redeschide discuțiile cu Dăeștiul, care îl dorește pe Eftimie.

Flacăra a mai înregistrat următoarele rezultate: 3-1 și 5-0 cu Sparta Rm. Vâlcea, 0-0 cu Costești, 3-2 cu Gilortul și 1-0 cu Bascov.  Până la startul campionatului, horezenii vor mai disputa amicale cu Sporting Roșiori (3 martie) și CSO Filiași (6 martie).

Flacăra: Eftimie – Grosu, Moldovan, Bălan, Ruican – Comănescu, Pencea -Simeanu, Horumbă, I. Marian – Vartolomei. Au mai jucat: Trașcă, D. Vlădoi, Dinu, Chelcea, Turcin, Nistor, Mihalache, Pușcașu, Nuță

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *