Una caldă, una rece pentru Costești

Într-un joc de verificare, Minerul Costești a pierdut vineri la Bascov, 0-3 cu Unirea.

După ce cu câteva zile înainte a învins surprinzător pe Dăești, scor 2-1, Costeștiul a cedat vineri la Bascov, 0-3 cu Unirea. Bascov este pregătită de Adi Dulcea și evoluează în altă serie a Ligii a III-a.

Vestea proastă pentru mineri a venit de la încălzire, când juniorul Zanfir s-a accidentat la inghinali și rămâne de văzut zilele următoare care va fi diagnosticul medicilor.

”Le-am dat câte o repriză la majoritatea jucătorilor, am rotit pe anumite posturi. Ne trebuia mai multă concentrare în fața porții, dar ne axăm la antrenamente pe aceste lucru. La ultimul joc amical ne vom axa mai mult pe ce vrem să jucăm în primul meci oficial. Sper să arătăm altfel în retur, suntem mult mai bine pregătiți” a spus antrenorul-jucător Marius Vlădoi (FOTO).

Altfel, Minerul a mai perfectat un transfer, cel al juniorului Mario Diaconescu de la Dăești, care poate evolua atât fundaș central, cât și fundaș lateral. Oficialii clubului caută un adversar pentru ultimul joc de pregătire, care se va disputa în această săptămână.

Pe 13 martie, în etapa 11 din Seria 7 a Ligii a III-a, Minerul va juca în Zăvoi cu liderul Viitorul Șelimbăr, echipă neînvinsă în acest sezon, sibienii fiind favoriți cerți ai disputei.

Minerul Costești: Șt.Popa – Mazilu, Vladu, Nicolaescu, M. Vlad – Preda, Trașcă, Casoni – R. Negoiță, V. Mihalcea, Pașoi. Au mai intrat: C.Vlădoi, Zotică, Proteasa, M.Diaconescu, Rădulescu, D.Negoiță.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *